Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Ravno to sem hotela slišat in zdaj sem še bolj prepričana, da jo bomo peljali. Preučila sem tudi spletno stran Gardalanda in je res ogromno, ogromno stvari, kamor bi ona lahko šla. Na hudo adrenalinske zadeve itak ne ciljamo in bomo - tako kot ve, počakale atija, da se sam znori
Računam na enkrat med tednom, da se izognemo pretirani gneči in posledično čakanju. Daj mi še nekaj, prosim, povej - na spletu sem gledala cene in če sem prav razumela, je vstopnina 33€/osebo, če kupim karte online? Pa potem - se še kakšna naprava posebej plača?
Drugače pa je ogromno čudovitih stvari tudi za mečkine pod 1.20 metra...vendar so pač ponavadi tiste zadevščine ki so prepovedane , ponavadi najbolj zaželjene- vsaj pri nas je tako.
tudi zanj je bilo dovolj zanimivo, da smo zdržali od 10ih zjutraj do polnoči. Še zdaj se vsega spomni in komaj čaka, da gremo spet.