Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Glej, bo, ko bo. Naš fant je star skoraj 5 let, pa ima ponoči tudi še plenico. Pa je zelo zelo motiviran, da je ne bi imel ampak kaj ko se ponoči polula in mirno spi naprej. Pa niti ne pije veliko oz. ga moramo opominjati, da naj pije in vedno gre pred spanjem obvezno še lulat. Zdaj da bom pa vsako noč ga preoblačila se mi pa tudi ne zdi smiselno. Niti si ne predstavljam, da bi ga ponoči nosila na wc, spi kot klada, se sploh ne prebudi, če ga ponoči preoblečem, pa 20kg mi tudi ni za nosit ponoči na školjko. Prav tako se mi ne zdi smiselno, otroku že od popoldneva naprej omejevati količino tekočine. Ko bo zrel, bo ponoči suh oz. se bo za lulat zbudil ne glede na to, koliko bo zvečer popil.
-ziher je to glede plenic, ker kaj drugega ni zvedla od nas, samo to, da se nosi plenice in ima dudo v ustih, ko je cist fertik od dretja...