liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: nananaja Mogoče sem zgodbo pogledala z napačne strani, mogoče slišala kaj preveč, mogoče pa sem bila le vedno vzgajana, da si življenje zajemam s tako veliko žlico kot lahko pojem. Že res, da ima vsak par pravico it narazen, pa da je fajn, da sta imela možnost poiskusit skupaj živet, ampak takrat se je vse skupaj bralo tako... drugače, bi lahko rekla. Ne vem, ko slišiš prvo tako zgodbo, rečeš wau, to je pa treba pomagat, da bosta skupaj. Ko slišiš drugo tako zgodbo, nisi več tako trdno prepričan. Ne vem, jaz pa mislim, da pač včasih ne moremo vsega imeti, sploh ne za ceno dobrodelnosti drugih. Tako sem mislila že, ko je tu na RR potekala omenjena akcija. Nedaleč stran od omenjene zgodbe, se je zgodila podobna zgodba, le da je bil fant iz južne amerike, tudi njima so lokalno pomagali, da sta prišla skupaj, zgodba se je slišala podobno, pa tudi končala se ni dosti drugače. Ne vem, pač vsak ima o tem svoje mnenje... Se povsem strinjam.......še predvsem z odebeljenim.......meni je že takrat, ko se je delala akcija zgodba delovala pocukrano....o glavni akterki sem si pa potem, glede na njeno kasnejše dojemanje "dobrodelnosti" na RRu tudi ustvarila svoje mnenje, o katerem pa zdaj ne bom......
|