Passion
|
No, mogoce bo ratalo poleti :) takrat je toplo, si bolj sproscen, gres na dopust Ce je tako pri tebi glede ovulacije potem bi jaz poskusila s kaksnim testom, glej konec koncev izgubis tistih 5 ali 10 eurov, ampak vsaj ves in vidis kdaj jo mas, pridobis pa lahko en velik lep plusek na koncu meseca Jaz sem jih kupila, ker ne vem zakaj ampak vsak mesec se mi zgodi, da imam dva krat tako sluz kot da bi bila ovulacija, enkrat 15 v mesecu, drugic pa kaksne tri dni pozneje. Ceprav tudi midva redno na dva dni. :) nimam pa niti jaz nobenih drugih znakov za O, razen tega izcedka Hm, tole glede , a si prej imela kontracepcijske tabletke? Pri meni je bilo tako, da sem jih jemala na zalost sest let, z njimi sem nehala maja lani in nekje do novembra se mi je pomikala . No od takrat je ustaljena Drugace sem pa kar utrujena, me pomlad daje, danes sem kar zaspala popoldne ponavadi pa nikoli ne spim cez dan Zares upam, da obe konec aprila zagledava : Imej v mislih, da 90 % parom uspe v enem letu zakaj ne bi še nam
|