Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, naredijo mi CTG in posljejo na pregled k zdravnici. Zdravnica pa : "Gospa vi ste odprti ze 4 cm, to bo za porodno". Jst seveda cela iz sebe, klicem mojga
, ki je seveda spau kot ubit in sm ga komi dobila na telefon. Seveda je drzau pesti, da bomo dobili
Torej ob 13 sem ze lezala na mizi v porodni sobi, zdravnica mi je predrla mehur in zacelo se je. Imela sem svoje popadke, ampak je blo dete se kar precej visoko in se ni hotu spustit. Tako da sm dobila se flaso umetnih popadkov in protibolecinsko inekcijo, ki je kr hitro popustila
Potem pa se je zacelo - matranje in bolecine. Babica, ki me je vmes masirala je zraven brala Lady
, sedela sm na zogi in potem se je zacelo - Rodila sem po 5 urah mucenja in tut prerezali so me
Potem sem se lezala 3 ure in so me za 5 minut prisli pogledat moj srcek, mami in pa moja sestra. Potem so naju prestavili na oddelek in mali je celo noc pridno prespal. Ker pa nisem imela dovolj mleka