Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

ji je podvržen- vstane ob 9-ih, 10-ih (ko ni v službi), se vsede pred tv in gleda risanke, potem še kak filmček, pa še kak, pa še kak, si gre v trgovino po kaj za grickat in spet tv, potm mal ajat in spet tv.... pa potem še kako pivičko.... No, ko pa je v službi- pride okrog 2-eh domov, gre za urco dve spat, potem pa gleda tv, tv, tv,.... do dveh treh zjutraj.... TO JE MOJA LENOBA!!!!!
,sebi pa nardim špageterijo (čeprav je ne maram glih preveč).Samo da se izognem delu.Ampak to se zelooo redko zgodi. Sicer pa ob majhnem otroku,pa da sem "alergična" na umazanijo (vse mora bit sproti oprano,pa pospravljeno ),lena niti ne morem biti.
Lenobo si privoščim edino ko kam gremo,ali za vikend ali na dopust,kjer pospravim šele ob odhodu
(kadar nismo doma,seveda).
. Čeprav moj najdražji tega ravno ne razume najbolje
.Ampak tako ponavadi vedno najbolje izpade in zame in za njiju, saj sta veseli obiska pri mojih.
do fornamenta.
D.