Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Otrok se noce voziti v avtu 28.9.2021 16:20:28
|
|
|
|
erised
|
Sama te izkušnje sicer nimam, so jo pa imele moje kolegice. Enim je pomagalo, ko se je sedež obrnil naprej, drugim je pa pomagalo že, da je šel otrok iz lupinice v avtosedež. Ali pa da namontirate vzvratno ogledalo za otroka, da bolj ven vidi. Lahko, da je prisotna kakšna slabost pri otroku - ta občutek, da čutiš da se stvari premikajo, ampak jih ne vidiš.
|
|
|
|
RE: Otrok se noce voziti v avtu 18.10.2021 21:40:08
|
|
|
|
Tasykaa RR
|
Katka123 RR, mi sicer nimamo težav 🙏 možno da mu ne paše vzratna vožnja in bo boljše ko se bo vozil naprej obrnjen ☺ si niti ne predstavljam kak je, sam pa itak ne moreš zbrano vozit 😔 naj čimprej mine 👍 a se vozi v jajčki ali sedežu? Ker je tudi to lahko problem, da ni rad v jajčki recimo 🤷♀️ mi smo imeli pa drug problem- refluks 🙈
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiVIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Mlečna hrana za dojenčkeNajti pravo mlečno formulo niti ni tako težko, če veste, kaj morate preveriti. Pri odločitvi vam lahko pomagajo te nasve...
Zadnje s foruma
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?