Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
ker je že 63 dni od zadnje M, 3 negativni testi,
, da je M tako redna po prenehanju KT. Zdaj pa to. Vsak dan se sprašujem, ali bom sploh lahko zanosila in se vsak dan poskušam potolažiti, da imajo skoraj vsi pari otročke.Da te G upošteva za problematičnega mora miniti eno leto, bom že 33 let stara in potem vse preiskave....leta šibajo. Punce kako je bilo pri vas z ureditvijo M po kt? Kaj mi svetujete ali naj še počakam z obiskom pri G ali naj čim grem tja čim prej? Lep pozdrav! 
BI MOGLA KAR HITRO PRIDET NA VRSTO....
načrtujeva otročička. Menstruacijo imam na srečo redno v ciklu 28 dni (sem prav presenečena). Imam pa zelo velik strah ali bo šlo vse kot mora, bojim se svojih let, čeprav tako stara pa spet še nisem. G mi je naročil da v primeru če do zanositve ne bo prišlo v roku enega leta, moram priti na pregled, da me bo dal na UZ. Glede na to da še nisva stopila v akcijo, upam da ko pride do tega, zanosim v roku enega leta.
pol pa še h gin in mi je naredila UZ ter ugotovila, da sem v 5. tednu
.