|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj po odstranitvi septuma-pregrade 14.10.2005 12:06:23
|
|
|
|
tinkamiška
|
Meni so odstranili zarastline in pregrado. Počakati sem korala do prve M, potem sem pa lahko pričela z spolnimmi odnosi. Če še nisi uspela napregled, pokliči G po telefonu in jo vprašaj Pa upam, da bo hitro ratalo LP, Tinka
|
|
|
RE: kdaj po odstranitvi septuma-pregrade 14.10.2005 12:45:10
|
|
|
|
zrak
|
Z zaščitenimi ali nezaščitenimi spolnimi odnosi. Jaz sem tudi lahko po enem tednu pričela s spolnimi odnosi, vendar mene zanima kdaj lahko poskušam zanositi.
|
|
|
|
|
RE: kdaj po odstranitvi septuma-pregrade 14.10.2005 14:17:10
|
|
|
|
tinkamiška
|
Z nezaščitenimi spolnimi odnosi Sem pa šele zdej vidla, da sem po pomoti prilepila narobnega smeškota oprosti, sem hotela tistega, ki se smeji! LP, Tinka
|
|
|
RE: kdaj po odstranitvi septuma-pregrade 14.10.2005 19:24:20
|
|
|
|
sašaš
|
Oj! Meni so po odstranitvi pregrade rekli naj počakava vsaj 3 cikuse. Ne vem pa, od česa je to odvisno - saj enim rečej, da lahko začnejo po prvi M že delat na . Verjetno je odvisno od zdravnika - eni imajo tako, drugi drugačno prepričanje... Najbolje, da pokličeš in vprašaš. Naj vama čimprej uspe!
|
|
|
RE: kdaj po odstranitvi septuma-pregrade 14.10.2005 19:47:35
|
|
|
|
emaa
|
meni so rekli, da lahko takoj, torej že po prvi M
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.