Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Takrat pa je treba TAKOJ vstat.
vsake mamice, samo če bi spal ko treba. Pomagajte
! Otroci se enostavno želijo cartati in večji kot so, bolj obvladajo!Sedaj jim dojenej ne pomeni več hranjenja ampak cartanja in ko vidijo da jim 2, 3x uspe valda veselo zajokajo vsakič ko se zbudijo, dobijo zizko in v 2 sekundah nazaj zaspijo...zato se vrjetno tudi nehajo zbujati, ko se dojenje konča, ker takrat vidijo, da sedaj zize ni več in lepo pančajo(vsaj večina)! No pri nam je bilo podobno-zbujanje po tudi pa 4x na noč...danes ponoči se prvič nismo dojili! Zgledalo pa je takole, da prvič ko se je zbudil(okoli22h-kot ponavadi), ni dobil zizike, ampak sem ga lepo samo toliko vzela v naročje, da se je nehal jokat, potem sem ga odložila v postlco, mu pela in ga božala in je zaspal...ponovno se je zbudil malo pred polnočjo(spet kot ponavadi) in sem ga spet uspavala s petjem in potem je spal neprekinjeno do 8h zjutraj
in išče zizo
.Moja je stara 7 mesecev in pol in je do 5.meseca spala po 10 ur skupaj.Potem pa so ji začeli zobki rast in se je luštno končalo.Jez me to,da čisto nič na svetu je ne potolaži kot joška!Noče ne dude,flaške,nobene igračke.Pa ok,ko ji grejo zobki ven še razumem,ampak zdaj vem da ni noben na pohodu in je ista pesem.Sem že razmišljala,da bi jo odstavila,ker kao,da voha moje mleko in se hoče priklopit.Jaz sem tudi probala to metodo kot ti eva1 pa saj nekajkrat rata,potem pa jaz obupam,ker sem že tako zaspana,da si jo spet priklopim.Morala bom bit bolj vztrajna.Eh saj bo enkrat ne?Uživajte