Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
in sem da zvečer prepustila mojemu in šla spat v drugo sobo. Ob 8 sem ga se podojila in dala spat. Ne boste verjele kako dolgo je spal.... do pol 9- zvečer, da ne bo pomote. In je šel ati k njemu. Mali se ni postudiral da ni ta pravi ker se ni rabil zizka. No in je zaspal ter spal do 12. Potem pa se je začela kalvarija. medtem ko sem jaz sladko spala

No, pri nas je tako, da smo prej spali (1-2x na noč sem jo podojila), zdaj pa se že ene 14 dni zbujamo po 3-5x. Včasih pomaga duda, drugače pa joška.
.
.Po eni strani vem, da bi bilo bolje, da se tega čimprej losam in bomo vsi lepo spali, ampak po drugi strani pa vem, da nimam še tega nespanja poln kufer in nisem (še ne
, pozdravček
!
... Sedaj ima neke fore in se kr naprej zbuja...tam nekje ob 2h ponoč pol pa zaspi do jutra(al pa tut ne)
...no samo prej je pa
, pa uživam tut ko mi paše
pa jo z užitkom pojem...pač več vrst užitkov...