Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Zdaj je malo boljše ampak je tudi že kriza, ker se z nogicami že odrine od spodnjega dela. Pri glavi ima pa še manj kot 10 cm prostora. Pa je košara med večjimi kar jih lahko dobiš. 
prav majhen ne bo, ker je že zdaj glede po tednih kar velik. Pa tudi midva nisva prav majhna ( mož ima npr. 2 m )...torej sem kar v dvomih čeprav mi je voziček zares zares fulllllll najboljši in najlepši, seveda pa se pri tem nočem zaslepiti in mi je praktičnost in dejanska uporaba zares na prvem mestu. Kaj mi torej predlagaš oziroma kateri voziček pa je potem zares takšen, da bi bila košarica malo večja ? Ker kakor sva gledala, so vsi kar približno enako veliki......
.
. Zanima me ali ima katera izkušnje s tem vozičkom in pa seveda kako se obnese pozimi. Ker cena je res šokantna ( s košaro Matrix pride 134.000
) zato se raje že sedaj pozanimam kakšno je vaše mnenje, da mi ne bi bilo potem žal.