Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Dobila sva tudi zloženko v kateri je nek urnik, igranja, hranjenja itd. Spat naj bi šli šele po kosilu, ki je ob 12.00. Ne vem kako bo naš to zdržal saj dopoldne spi vsaj dve če ne tri ure skupaj???? A dajo najmlajše vseeno kaj spat, pred kosilom? Naš bo drugače zaspal sredi igrač
Kako pa uspejo nafotrat vse te otroke, ki še ne znajo jesti sami? Kako jih oblačite za vrtec, trenirko, kavbojke, žametke...Hvala za vse informacije, ko se bom še kaj spomnila vas pa povprašam! 
,pa še z spanjem in hrano sem mislila da ne bo nič.Sedaj v vrtcu vedno vse poje,bori se za svoje in lepo po kosilu gre spat.Čist drugačen ritem imajo tam.Postal je bolj samozavesten in sem zelo vesela da je vrtcu,čeprav drugi mislijo da če sem doma da bi naj bil tudi on.Vse kaj se je naučil in ve je iz vrtca,začel je lepo govoriti...Star bo 27januarja 2leti in je pravi mali sonček.