Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Uživa tako zelo, da vklopi sireno takoj, ko ga dvignem iz ljube vodice in jo ima vklopljeno do zize. Ampak pot do zize je še dolga - obrisat, spucat ušeska, počesat, nataknit kapico, dat pleničko, oblečt body in pižamco
. Dete se mi totalno smili, k meni pride ves v solzicah in nesrečen, včasih tako zelo, da sploh ne najde zize, pa čeprav mu jo porinem v kljun. Pol da pa oči miri in nosi po sobi. Včasih to pomaga, včasih pomaga dudica ... se zgodi, da plešemo tudi pol ure, preden otrok pride do hrane.

pri nas je bilo pa kontra - ko se je z nogico dotaknil vode pa v jok
, ko pa ga dvignem ven pa vik in krik..
).. Daj mu jesti pred kopanjem (če je že pribl. 2 uri kar je nazadnje jedel in je na 3 ure, potem mu dam jaz rajši malo hrane pred kopanjem - kakšne pol ure prej), če pa je jedel npr. kakšno uro pred kopanjem pa mu nič ne dajem (takrat se tudi ne dere)...