Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: riževi in drugi kosmiči - spet 13.12.2005 17:08:39
|
|
|
|
Alina_alin
|
Še nekaj - zanima me tudi kje se dobijo tudi koruzni kosmiči? Kateri kosmiči ne vsebujejo glutena - riževi in koruzni ali še kateri?
|
|
|
|
RE: riževi in drugi kosmiči - spet 13.12.2005 17:21:31
|
|
|
|
b.nika
|
OJ. Ko sem jaz začela z dodajanjem kašic, sem kupila riževo žitno kašico od Milupe, potem pa sem poiskusila še druge kašice, ki se zmešajo z vodo ali mlekom. Mislim, da ne obstajajo riževi kosmiči v zavitku-vsaj jaz jih še nisem zasledila. Koruzni kosmiči a ni to cornflakes? Od žit riž in koruza ne vsebujeta glutena. Drugače ti pa tudi na zavitku kašic piše, če vsebuje ali ne.
|
|
|
|
RE: riževi in drugi kosmiči - spet 13.12.2005 18:21:33
|
|
|
|
Roko
|
ojla! Mi že od začetka veselo uporabljamo BIOTOP riževe ali ovsene kosmiče. Imajo jih v merkatorju na oddelku poleg ostalih "natur" izdelkov. So čudoviti za kombiniranje.... U upam, da sem kaj pomagala...
|
|
RE: riževi in drugi kosmiči - spet 13.12.2005 18:27:55
|
|
|
|
Alina_alin
|
Hvala obema za odgovor. Torej še bom šla v Mercator - res, da tja ne hodim - (Roko - hvala ). Sem danes iskala po Šparu in DM-u. LP
|
|
|
|
RE: riževi in drugi kosmiči - spet 13.12.2005 18:31:38
|
|
|
|
Alina_alin
|
Roko - ovsene že na začetku? A ne vsebujejo glutena? Sem mislila isto, da riž in koruza ne vsebujeta glutena, od žitaric - hm,
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo je za očete, ki ste vedno tu, ob otrokuKaj je tisto, kar očete dela tako posebne? Kaj je tisto, zaradi česar je oče tako pomemben del otrokovega življenja? Zar...
Zadnje s foruma
Kako se znebiti dude?
пеперутка16
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?