Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

pritiska na zivec in posledicno se je iz tega razvil isias
  pritiska na zivec in posledicno se je iz tega razvil isias  komaj hodim in res je grozno...a ima katera z tem kaj izkusenj in kako ste si pomagale...meni ne pomaga niti masaza skratka nobena stvar...
  komaj hodim in res je grozno...a ima katera z tem kaj izkusenj in kako ste si pomagale...meni ne pomaga niti masaza skratka nobena stvar...  

Kak si kaj?
    Kak si kaj?   ... drzal me je se kak teden po porodu, potem pa cist popusti...
 ... drzal me je se kak teden po porodu, potem pa cist popusti...   v medenico. Ti sporočim kako bo,ko bom rodila.
  v medenico. Ti sporočim kako bo,ko bom rodila.  
  jest tudi ze komaj cakam
   jest tudi ze komaj cakam  
   zbudim da mi saj malo pomaga...sem pa opazila da tudi on ce me ne v spalnici klice kje sem da mi pride pomagat...ampak kaj ko cez dan sem sama...greti si pa kar ne upam da res ne bi bilo kaj narobe...bazen
   zbudim da mi saj malo pomaga...sem pa opazila da tudi on ce me ne v spalnici klice kje sem da mi pride pomagat...ampak kaj ko cez dan sem sama...greti si pa kar ne upam da res ne bi bilo kaj narobe...bazen