|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   COCA COLA TRUCK
16.12.2005 14:40:00   
ALESSA
Pozdravljene! user posted image  user posted image  user posted image

Ali je šla katera gledat v Maribor ali v Ljubljano Coca Cola truck?  To je tisti tovornjak , ki je v reklami za Coca Colo ful okrašen z lučkami.  Mi smo šli v Maribor in je bila Neli ful navdušena nad lučkami na kamionu. Vse skupaj je trajalo 3 ure. So imeli program za otroke. Pravljica o božičku... Potem so otrokom delili tudi majhna darila, ampak na žalost jih je bilo premalo, da bi jih vsi otroci lahko dobili.  Nam je bilo super.  user posted image  user posted image  user posted image  

Sicer sva midva z možem  ta tovornjak že videla v Nemčiji, ko sem bila z njim na vožnji. To je pri njih tradicija.  Hvala bogu, da so prišli še v  Slovenijo, da bodo še naši otroci lahko to vidli. Samo sneg je še manjkal, pa bi bilo popolno.


LP, Alessa


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: COCA COLA TRUCK
16.12.2005 15:35:44   
lelaval
Jaz nisem šla, pa mi je bilo potem ful žal, ko sem slišala, kako je bilo vredu. Pa če si nisem mislila , da bo tako. user posted image user posted image

(odgovor članu ALESSA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: COCA COLA TRUCK
16.12.2005 16:38:22   
Anonimen
Mi tudi nismo šli, pa smo imeli vse splanirano, a se je naš otroček odločil, da bo še malo zadremal, preden gremo. In to njegovo dremanje je trajalo do 16.40. Preden se mi spravimo od doma in pridemo do MB, bi bili zelo pozni, tako da nam je letos vse v vodo padlo. Žal.
Pa se tolažim s tem, da je bila baje ful gužva in niti ne bi prišli do božička za slikanje.user posted image  Pa drugo leto, takrat bo Nejcu tudi bolj zanimivo.

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pokukajte v pravljičen svet nove trgovine ...
photo
Vrata je odprla nova trgovina Mali zakladi, ki se nahaja v spodnji etaži Emporiuma, BTC City Ljubljana.
Izračun vibracije otrokovega imena po nume...
Izbrati pravo ime za otroka je izjemno težka naloga. Če želite, da ima ime vašega otroka vibracijo, ki bo odsevala njego...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?