Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj so se navadili piti iz kozarca? 29.12.2005 19:58:11
|
|
|
|
April
|
ja imaš prav, vaja dela mojstra. Moj osem mesecev star sinko že en mesec pije iz kozarca in zmeraj manj poliva. Na začetku pa sploh ni vedel kam z jezičkom .
< Sporočilo je popravil April -- 29.12.2005 19:59:01 >
|
|
|
|
RE: Kdaj so se navadili piti iz kozarca? 29.12.2005 20:05:40
|
|
|
|
urši*
|
čaw!!! Luka full rad pije po slamici.probaj, mogoče mu bo všeč!!! lp
|
|
RE: Kdaj so se navadili piti iz kozarca? 29.12.2005 20:27:27
|
|
|
|
Magi*
|
jaz ji dam kar v štamperle. je manjši kozarec in ga sama lahko prime in lepše ven pije. vendar je problem, ker hoče včasih "na hitr enga ruknt" (kot se za štamperle spodobi ) - pol je pa cela polita. najbrž res vaja dela mojstra.
|
|
RE: Kdaj so se navadili piti iz kozarca? 29.12.2005 22:24:27
|
|
|
|
b.nika
|
Naš ni hotel piti ne iz flaške, ne iz magičnih lončkov. Potem sem pa poiskusila kar iz kozarca. Na začetku je full polival, ampak, vaja dela mojstra. Sedaj pri 8. mesecih pije lepo in ne poliva. Iz kozarca pije od 4.meseca naprej.
|
|
|
|
RE: Kdaj so se navadili piti iz kozarca? 29.12.2005 22:45:42
|
|
|
|
HuAnita
|
Naša vadi en enih takih velikih skodelic - ki so podobne tudi lončkom za kakav - imajo ročaj, ker so kar težki, jih ravno prav še lahko dvigne, da se ne more politi. seveda se pa to zgodi pri 'tršem' odlaganju Bo že. Najlepše pa pije kar iz fstekleničk od Frutka Se že en spomnim, kdaj jo je to prijelo, samo tisto majhno stekleičko že lepo prime in iz nje lepo pije, ker ima široko ustje.
|
|
|
|
RE: Kdaj so se navadili piti iz kozarca? 29.12.2005 22:53:06
|
|
|
|
dix
|
Naš je najprej vadil s praznimi kozarčki nakar smo ga naenkrat zalotili kako si je ukradel kozarec iz radiatorja v bratovi sobi in lepo pil iz njega brez da bi kaj polil
|
|
|
|
RE: Kdaj so se navadili piti iz kozarca? 19.1.2006 17:31:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Prej kot začneš bolje je. Mi smo imeli dokaj pozno(še pri 1 letu) flaško), vendar sem po 1 letu flaško zamenjala z kozarcem, če pa smo kje vzunaj, ali tudi doma, za lažje pitje pa uporablja slamico. Slamica in pitje iz kozarca namreč ne povzročata kasneje težav pri izgovorjavi šumnikov in sičnikov.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.