Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, saj se bojim, da bi mi preveč zgrizla bradavice.
Dvignila sem jo iz posteljice, ponovila akcijo (podiramo kupček) in jo zopet položila v posteljico. Nato pa je ona ponovila svoje polivanje. Tako sva prebedeli dve uri in večkrat podrli kupček in nato malo polili ter le s težavo zaspali.

(pa bradavice se ti bojo tudi utrdile, pa bo slo. Ce tio uspeva cez dan ti bo sigurno se ponoci)
Potem sem staknila mastitis in to ravno na tisti dojki z ranjeno bradavico in sem si dala gor nastavek. Še danes mi je žal, ker se je nanj tako navadil, da brez ne gre in ne gre, pa si bi zelo želela. Na čase so mi ti nastavki tako štorasti, sploh ko ima zdaj obdobje nenehnega pristavljanja in odstavljanja pa vlečenja na vse strani...
tako pojedla da sem zvezde videla...tako mocan sesalni refleks ima da sem imela bradavice cisto pocene in nisem mogla vec dojiti brez nastavkov...sedaj pa se ne upam opustiti in zaceti znova brez nastavkov...ampak mislim da bi bilo bolj pametno sprobati tvojo cmokec idejo...