|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: spremembe na koži in presnovi? 28.1.2006 10:17:42
|
|
|
|
Jančika_
|
Jaz po porodu nisem opazila drugih sprememb kot to, da sem odvečne kile spravljala dol res s hudo muko, prej pa to ni bil problem. Med nosečnostjo sem imela lepšo kožo kot prej in veliko več dlak, pa se je to oboje spravilo nazaj na normalno stanje.
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2006 10:25:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: spremembe na koži in presnovi? 28.1.2006 10:32:37
|
|
|
|
Jančika_
|
Aha, lasje so tudi meni izpadali kot nori, začelo se je 2 meseca po porodu in končalo tri mesece kasneje, ko sem spet zanosila. Bohve, kako dolgo bi trajalo, če ne bi .
|
|
|
|
|
RE: spremembe na koži in presnovi? 28.1.2006 11:22:56
|
|
|
|
zoya24
|
Tudi meni se je kakšna dva meseca po porodu upočasnila prebava (beri: sem kakšne dva tedna z muko hodila na veliko potrebo), pol se je to uredilo. Izpadlo mi je pa na tone las (hvala bogu, da sem drugače podobna v čupo Tini Turner), vendar se je tudi to sedaj 5,5 mesecev po porodu uredilo. Začelo se je to izpadanje tudi nekako 2 meseca po porodu. Na koži kakšnih posebnosti nisem opazila.
|
|
|
|
|
RE: spremembe na koži in presnovi? 28.1.2006 13:40:40
|
|
|
|
cuma
|
Šnucika! Se pridružujem klubu "zaprtih"... Imam na WCju že celo goro časopisov in revij, ker res dolgo traja...včasih tudi malo krvavim. Najbrž je kriva hrana (veliko manj zelenjave in sadja - ker dojim in še vedno ne jem surovega sadja in zelenjave)Pijem pa bisveno več kot prej...tako da Kar se las tiče, tudi meni izpadajo. Koža je pa suha - kot prej!Na nogah-stegnih pa imam take pajke iz kapilaric.
|
|
|
|
|
RE: spremembe na koži in presnovi? 28.1.2006 21:23:26
|
|
|
|
lelaval
|
Meni so po prvih dveh porodih tudi ful izpadali lasje, po tretjem pa (še )ne. Sem pa zaprta postala, ko nikoli nisem imela teh težav
|
|
|
|
|
RE: spremembe na koži in presnovi? 28.1.2006 23:36:44
|
|
|
|
KODA
|
Mene je po drugem porodu ful srbela koža in lasišče.Ampak se je to potem umirilo.
|
|
|
RE: spremembe na koži in presnovi? 29.1.2006 17:02:20
|
|
|
|
tincci
|
Jaz imam bolj suho kožo, ampak verjetno je to delno tudi zato, ker je zima in nobene prave vlage
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiPrihod novorojenčka iz porodnišnice Vsaka bodoča mamica se med nosečnostjo sprašuje, kaj pripraviti za novega prihajajočega člana. Veliko veselje je hoditi ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
kopanje bazenHappy nosečkaAli priporočate kopanje v bazenu nosečkam, ter kdaj?sploh ne (
63%)

da, celo nosečnost (
22%)

prvo trimesečje ne (
4%)

drugo (
10%)
Število vseh glasov: 98Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!