|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   angina
28.1.2006 16:06:06   
BUČKO
Ja nauser posted image žalost jo imamo že drugič,samo da je ta hujša.Me pa zanima koliko časa traja vročina,ob jemanju sirupa za zbijanje vročine in ospena?
Pa še to kako zamotite svoje otročke ko so bolni in imajo vročino?
A je normalno da že 3 dni nič ne je pije pa bolj malo razen ponoči kar 3 flaše?

Upam da bo kmalu mimo in bo zopet začel jesti
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: angina
28.1.2006 16:57:31   
Anonimen
Vročina traja različno dolgo. Mi smo enkrat res hitro začeli jemati antibiotik in je prijel takoj, se mi zdi, da že prva ali vsaj druga doza, včasih pa traja tudi dva dni. Vem, da je nam zdravnica rekla, da če  naslednji dan popoldne še ne bi bilo bolje, da naj pridemo nazaj. Bili smo pa pri njej zjutraj.
Drugače je pri nas Tibor, kadar je  bolan, zelo bolan. Ima visoko temperaturo, zadnjič jo je imel pri angini 40. Tako da ga nič ni treba zamotati, ker je itak čisto hin in samo leži. Dokler mu zdravila ne primejo. Po tem, ko mu prime npr. Daleron, je pa čisto zbezljan. Ne vem, a ima to zdravillo v sebi kakšno poživilo, izgleda namreč tak, ko bi mu dala eno injekcijo adrenalina v rit.user posted image

(odgovor članu BUČKO)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.1.2006 17:12:15   
tejčica
Naša mala je bila ta teden doma zaradi škrlatinke in je imela prvi dan vročino skoraj 40, potem pa še par dni med 38-39. Pri taki vročini otrok samo leži, vsaj naša, tako da ne rabi nobene animacije. Tajo sem zjutraj dala v dnevno na raztegnjen kavč in če je vstala je bilo to samo za na stranišče. Pri njej brez termometra vem kadaj ima oz. nima več vročine, ker takrat je pa skoraj neukrotljiva.

Tudi apetita otrok takrat nima. Naša je v prvem dnevu pojedla samo en jogurt in niti celo banano. Saj tudi odrasli, ko smo bolni, nimamo apetita. Ko pade vročina, pride apetit nazaj. Pomembno pa je da veliko pije.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.1.2006 18:43:20   
coca
Tudi mi imamo gnojno angino in ima že četri dan vročino in to je ravno zdajle ga najbolj zakuhalo 39C. Je že 3 dni čisto nič!!!!!!!!! Samo naliva se z mlekom, ampak ga pa popije samo kakšne 4 dcl na dan. Smo pa še toliko bolj bogi, ker ima istočasno še slinavko in še 4 zobki se na dan prebijajo!!!! Star je 18 mes. in do sedaj je bil ok, zdaj pa se je začelo: pred 3 tedni pa je imel virozo in visoko vročino. Za angino pa kar traja baje tole zdravljenje. Ospen mora jemati 10 dni. Komaj čakam, da bo pomlad, ker se mi zdi, da bo takrat bolj zdrav, ker bo lahko veliko na svežem zraku in ne bo toliko bacilov po luftu letalo!!!

Ja taka je starševska!!!!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.1.2006 1:32:53   
KODA
Mi smo imeli angino po novem letu.Imel je do 38,5 stopinj vročine.Ta prve dva dni je bil revež,nato pa je le prišel k sebi in začel normalno jesti in piti.Pa Ospen sirup smo dobili.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu coca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nadomestna in dopolnilna komunikacija
Oktober je mesec ozaveščanja o NDK, ki omogoča komunikacijo osebam s težavami govora. V Sloveniji pa se soočamo z izzivi...
Zakaj je dobro imeti sestro?
V različnih študijah so raziskovalci prišli do zanimivega zaključka: če imate sestro ali več sester imate res srečo v ži...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.