ona78
|
Pozdravljene, imam kup vprašanj, pa upam, da mi boste znale pomagat1 Z se že leto in pol matrava na , brez uspeha. Dragi je OK! Jaz sem imela pred 2 tedni laparo in histeroskopijo, kjer so mi ugotovili Endometriozo! No, še dobro da so kej našli, tako vsaj vem kje je problem. Ampak tuki pa se začnejo moji dvomi; o endometriozi sem si v teh dneh veliko prebrala, sam ne vem kakšna je možnost zanositve. V ponedeljek mi je G predpisal Klomifen, s katerim začnem danes (3 dan C) 5 dni. Moje M in O so redne, zato ne vem, zakaj mi je predpisal Klomifen??? A je možno da je s tem večja možnost zanositve??? Kdaj pa naj vzamem Klomifen a je boljše zvečer??? Kakšni negativni učinki? Predpisal pa mi je še Prometrium, ki ga moram kupit v Italiji. A katera ve čemu služi??? Sicer ga še ne bom začela jemat, G mi je reku, naj si ga zaenkrat nabavim in ga naslednjič opomnim na to Pa še cena Prometriuma me zanima?? Upam, da mi bo katera od vas drage moje vedla kej več povedat, pa če je katera s tako diagozo naj se mi javi ;)) 1000000XXX HVALA!! Lep sončen pozdravček iz Kopra
Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate. Srečno, za tisoč srečic, srečenosnih svetlih kometov, za bližnje srečanje z nami, v orbitah srečnih planetov!!!
|