|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tiste,ki ste na tekočem...
7.2.2006 20:56:26   
kepica
Je kje še kaj ostalo po razprodajahuser posted image Vem,da sem pozna,ampak dobila sem novo službo user posted image user posted image   zdej pa sem v zadregi,ker nimam nič pametnega za oblečt. Delo je pisarniško, med bolj finimi ženskami,pa ne bi rada ravno v nekih razvlečenih puloverjih tja hodila. Nočem kostimov,ker to ni zame,rada bi nekaj športno elegantnega. Drug teden bi skočila v Ljubljano v Orseya,New Yorkerja, H&M ali pa v BTC. So trgovci po razprodajah nabavili še kaj zimskih oblačil,ali bodo police prazne do pomladne kolekcije. Nisem na tekočem, zato prosim za kakšno informacijo,da ne bom zastonj v Ljubljano hodila. Hvala.

lp
kepica
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tiste,ki ste na tekočem...
7.2.2006 22:34:38   
pety78
Police definitivno niso prazne, vendar zimske garderobe trgovci ne nabavljajo več. Verjetno je še kaj ostalo, drugače pa imajo že pomladne kolekcije.
Vsaj tako je bilo pri nas, ko sem še delala v štacuni.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.2.2006 1:21:10   
KODA
V Sportini in Naf Nafu sem videla,da imajo še nekaj dodatno znižano.Prejšni teden.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.2.2006 7:19:26   
lelaval
Navadno, če kaj ostane,  še dodatno znižajo. Pojdi pogledat, a ne upaj ravno na ne vem kako izbiro.

P.S. Pa čestitke za službo. user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.2.2006 11:07:27   
kepica
Hvala za informacije. Nekaj se bo že dalo dobit,saj ne iščem nič posebnega,samo nova bi bila rada. Res že komaj čakam,da začnem,ampak trema me pa mal grize. Imam pa še točno en teden časa,da tudi ta trema mine. Hvala za čestitke.

lp
kepica

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.2.2006 12:26:26   
Tiki
Čestitam za novo službo user posted image , pa veliko uspeha user posted image .
Z zalogami oblačil v trgovinah, pa žal trenutno nisem na tekočem.
Lp

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.2.2006 8:50:30   
kepica
Hvala Tiki za čestitke. Žal bo morala naslednja kepica zaradi nove službe mal počakat,ampak bomo že.

lp
kepica

(odgovor članu Tiki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.2.2006 8:54:36   
Moyca_
še vedno imajo skoraj povsod staro zalogo znižano, ker imajo novo kolekcijo ki je nimajo kam dati

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.2.2006 9:25:31   
Tiki
Brez skrbi, za naslednjo kepico imaš še veliko časa. user posted image
Lp

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?