Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.Včeraj sem namreč začela krvaveti(danes sem ali pa sem bila v 6.tednu).No ker me moja G ni hotela sprejeti sem šla na urgenco-tam so pa res krasni G in sestre.Krvni test je pokazal še rahlo pozitivnost.Pravi, da je šlo lahko za SS ali pa bo vse ok.V ponedeljek grem še enkrat na krvni test pa bomo vidli.Na žalost
pa se ne počutim več
.Saj vem, da če je šlo za ss, da je pač šlo zato, ker nekaj ni ok, ampak jaz vseeno čutim praznino in žalost... 
tudi sama sem začela krvaveti v sedmem tednu in to kar močno, tudi sama sem mislila, da je vse narobe no pa se je vse dobro izteklo. Poskusi se umiriti, potolažiti in razveseliti
, saj so ti v krvi še vedno zazanali pozitivnost. Poskušaj čim več časa preležati v postelji in čakaj na ponedeljek, ko upam, da boš prišla z veselimi novicami nazaj. Držim pesti
, po enem tednu (6t) pa se mi je samo ulila kri, skupaj z vrečko, tako da...... Potem smo šli dalje in zopet sem zanosila, vendar se tudi naslednjič ni izšlo (8t), sedaj pa sem spet noseča in me je tako grozno strah (se probam brzdat), vendar sem po drugi strani optimistična, tako, da tokrat upam na najbolje...
, čisto mala pikapoka, za tvojo malo pikico, naj ji prinese srečo...okej?