Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

), a smo vztrajali. Imamo pa pumpico od Chiccota, ker ima menda najbolj mehak nastavek. Potem sem ji večkrat na dan dala sirup (Slezov), ker mi smo dobili pa Prospan sirup za izkašljevanje (ta je po 6.mesecu), sam ni pomagalo nič, še slabše je bilo, ker mi zato ni hotla več jest po žlici...No in zvečer sem jo po prsih in vratu namazala z eno mastjo, ki se dobi v Italiji v lekarni (Massagio balsamico), ki vsebuje evkaliptus in aloe vero (podobno kot viks, sam da je to za dojenčke od 3.meseca naprej). Čez sem ji dala vato, da je držalo toploto in jo tako dala spat. Aja in še povštrček sem ji dala, da je imela naklon cca 30 stopinj.
), pa jaz sem ga za pol ure imela v kopalnici vsak večer, v banjo pa ful vroče vode, da je bilo soparno, pa k postelji sem mu dajala velik lonec vode, da je bilo čimveč vlage v zraku. Nekatere namažejo svoje
po pljučih z raznimi kremami, meni so to v lekarni odsvetovali
. Se pa kar zavleče ta zoprn kašelj. Naš mali je enkrat tako bruhal sluz, da sem mislila, da se bo zadavil. Ja, za nos je pa fiziološka edino, kar sem jaz uporabljala, in je pomagala, čeprav se je mali vsakič jokal.