Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
je star 20 mesecev in septembra sem ga mislila dat v vrtec. Zdej sem pa začela že razmišljat, kaj če bi bil doma do 3 leta. Imam možnost bit z njim doma, ker imam še status študenta do takrat. 
.Pa svoje sovrtičkarje pogreša,pa vzgojiteljice.Doma se mu ne moreš tako posvetiti,imaš kaj za postoriti,pa tečno mu postane,pa nagajat začne...V vrtcu pa so vzgojiteljice plačane zato,da se otrokom posvečajo,pa program imajo,pa družba,red,skoz se nekaj dogaja,je veliko bolj razgibano kot doma
Ko pa prideš po njega pa se lahko pocartata in si napolnita baterije eden od drugega.Tako je vsaj pri nas,imam oba otroka v vrtcu in tudi,če bi imela možnost,da imam otroka doma,bi ga dala v vrtec.Pa tudi od otrokovega karakerja je veliko odvismo.
. Jaz sem definitivno za vrtec, pa kljub temu, da sem imela ppomisleke glede bolezni...Mislim, da če ga ne bi dala, bi ga zelo prikrajšala.