Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, samo je on že redno zaposlen. Samo v bistvu jaz nisem prijavljena na istem naslovu kot on tako da je verjetno podobna situacija. Imam kolegico, ki je rodila pred enim letom in je z rojstvom dobila študentsko oz. porodniško za nezaposlene(mislim da okoli 30.000) in štipendijo(približno 30.000) ter seveda otroške dodatke(okoli 20.000). Če pa sta oba študenta lahko oba zaprosita za štipendijo-če jo še nimata, pa mislim da imata prednost pri sprejemu v študentski dom(imajo posebne apartmaje za študentske družine). Najboljše pa da pogledaš internetno stran študentske organizacije, še bolš pa da se odpraviš kar do njih in povprašaš za vse možnosti, ki jih lahko izkoristiš. Mislim pa da obstaja tudi skupnost študentskih družin. K jih ni glih malo.
!
... bom še 1x:
In potem se gleda PRIHODKE STARŠEV
Ne vem, preveri - se mi zdi, da sem nekje to pobrala...
če me dobijo.
. Se zna zavlečt.
- izgubiš VSE razen otroškega dodatka. Kaj si lahko začneš z 20 jurji na mesec pa me ne sprašuj