Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
vroče dni! 
Zgleda, da je se ze vidi prva stvar, ki jo je naš sonček vzel po mami...točnost ne bo njena vrlina
. V tej situaciji pa je očka tudi že nestrpen.. vsi ga v službi sprašujejo kako je kaj...No jaz zadevo dobro prenašam vse dokler me ne kliče tašča!! Zdaj me kliče že vsak dan..Če kaj špika, če kaj rabim...in kljub temu da smo jim prav lepo razložili ( in to najmanj 100x), da če bomo kaj rabli bomo tudi vprašali...me kliče vsak dan. Stvar je potencirana, ker prej me niso klicali..so kontaktirali bolj mojega dragega...no zdej pa tudi mene! ufff. No to je edina stvar, me mori. Drugače sem o.k., razen
Nov v bistvu si želim, da bi šla lepo rodit brez da bi mi porod sprožli...upam da mi bo uspelo.
, čeprav mi je včeraj zvečer trebuh otrdeval 2 uri na 5 min, pa je očitno vse le lažni preplah.
že imela pri sebi in uživala družinsko srečo.