|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Revija "O osebnosti" - zanimivo 18.3.2006 2:19:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Kupila sem jo danes zvečer na poti v službo, na Petrolu, iz čistega dolgčasa - da bom imela v službi kaj brati, ko ne bo dela. Ampak revija (prva številka, izšla 15.03.) me je zelo pozitivno presenetila. Jo je še katera od vas kupila? Kaj mislite o njej? Samo nekaj naslovov iz te 1. številke: - Generacija "Indigo" - Priročniki za samopomoč (naslovi knjig in predstavitev) - Vsi lažemo iz dneva v dan - Moški, ki jokajo - Koliko spolnosti potrebuje ljubezen - Goli pred otroki - da ali ne? - Zdravilne pravljice - Je brezposelnost lahko izziv - Nihče nima idealnega otroštva - Test: zmagovalec ali sproščen uživač Reklam ni veliko, tiste pa, ki so, ustrezajo vsebini revije oz. člankov in niso niti najmanj moteče. V naslednji številki pa (predvsem) "Psihološki profil serijskih morilcev" in darilo - Sanjski dnevnik-knjižica za zapisovanje in razlago vaših sanj. Pri naši hiši je to zagotovo revija, ki se jo bo začelo kupovati, brati in uporabljati.
|
|
|
|
|
RE: Revija "O osebnosti" - zanimivo 18.3.2006 7:25:14
|
|
|
|
barbara b
|
Brez zamere, da vprašam: Kaj nisi ti v porodniški, saj si komaj rodila?
|
|
|
|
|
RE: Revija "O osebnosti" - zanimivo 18.3.2006 11:48:27
|
|
|
|
urši*
|
moj ata je v tej reviji predstavlja svoje slike in likovno delavnico
|
|
|
RE: Revija "O osebnosti" - zanimivo 18.3.2006 12:24:09
|
|
|
|
lenika
|
Ja, to pa res. A ti že delaš?
|
|
|
|
|
RE: Revija "O osebnosti" - zanimivo 18.3.2006 20:49:33
|
|
|
|
daddy
|
u, thanks, bomo nabavli. take teme me vedno zanimajo.
|
|
|
|
|
RE: Revija "O osebnosti" - zanimivo 18.3.2006 22:42:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, ja, že od Novega leta sem nazaj v službi (čeprav to nima nobene zveze s to temo )...
|
|
|
|
|
RE: Revija "O osebnosti" - zanimivo 22.3.2006 14:50:51
|
|
|
|
glista
|
Živijo, si pa naredila dobro reklamo:))) In si me kar prepričala, verjetno bom tudi jaz že jutri brala tale O. Lepo se imej, Pija.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.