bambi
|
Moja pupa je imela tako močno zlatenico, da je že bilo vprašanje dodajanja oz. menjave krvi, pod lučko pa je bila celih 10 dni... enako kot praviš, je sesala v prazno, ni in ni znala vredu potegnit, jaz pa mleka da te kap..... Potem sem si nabavila nastavek in je počasi šlo, ker je nastavek šel dalje v usteca in je lažje sesala, na moji prepolni zizi pa je revica komaj lahko odprla usta.... Na začetku mi je pojedla komaj 10 ml in sem bila že čisto na tleh, da naša ne zna vlečt, potem so še sestre na intenzivni začele z dodatkom in jaz sem si na moč želela dojit, zato sem si nabavila črpalko in si mleko brizgala ter ga nosila v intenzivno, ker sem želela da pije samo moje mleko..... Poskusi z nastavkom, pa črpaj si mleko in ga shranjuj v hladilniku ali zmrzovalniku, potem pa ji daj pač po flaški, vendar z malo odprtino, tisto za 1 mesec,še vedno je bolje kot dodatek.... in kar je najpomembneje NE OBUPAJ!!!!! Tudi če ti poje malo, jo poskušaj ko ti med hranjenjem zaspi malo podrgnit pod bradico, s tem vzpodbudiš sesanje, res pa je , da bo potrebno veliko potrpljenja, saj so zlatenični otroci zaspanci še cel 1. mesec.... na vse zadnje pa se otrok razvija tudi s spanjem, zato se preveč ne sekiraj, kmalu bo tudi tvoja pikica pravi jedec.....