Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Zares me je prizadelo, da mi moj
na 1. materinski dan v mojem življenju ni poklonil niti objemčka, ga pospremil z besedami "rad te imam" ali "pridna mamica si" ali "čestitam k tvojemu dnevu", kaj šele, da bi mi kako
kupil... Ta dan mi veliko pomeni, že za Dan žena sem mu to dala jasno vedeti... Rekla sem mu, da praznovanje 8. marca meni ne pomeni prav dosti, da na materinski dan pa nekaj dam... Pa sem cel večer v petek skrivaj pogledovala k njegovi službeni aktovki, če se kaj skriva notri, komaj čakala sobotno dopoldne... Ko pa tudi včeraj zvečer ni bilo nič, sem mu povedala, da mi ni prav. Tudi sama sem včeraj dopoldne kupila rožici za svojo mamo in za taščo. Pa da mu ne vklopi? Ali je z Marsa? Zelo zelo mi je hudo... Kot da bi mi dal vedeti, da me kot mami njegovega otroka niti malo ne spoštuje... pa res bi mi ogromno pomenil že en sam samcat
...