|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nočni obrok
27.3.2006 14:05:08   
Udb
Živjo!
Zanima me, do kdaj so vaši dojenčki zahtevali nočni obrok. Pa tudi kako ste nehali z njim? A ga pač sami niso več hoteli ali kako drugače?

Naš malček je star 5 mesecev. 70cm/skoraj 9 kg. Jeva pa tako - 9, 13 (dodam še sadno ali zelenjavno kašico+mleko), 17 in 20.30 po 200ml mleka (ne dojim). Potem pa OBVEZNO okrog 1-3 zjutraj 160ml mleka. In potem takoj zaspi nazaj. SAj če bi se mi zdelo, da se samo afna, bi ukinila, ampak tale obrok res z užitkom poje!

Kakšen predlog? A ga pustim da sam neha? A lahko kako pripomorem k temu? Hmmm...ne vem.

Vaše izkušnje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nočni obrok
27.3.2006 14:18:00   
Marogica
Mogoče nisem prav razumela, a ti mu daješ zvečer (20.30) samo mleko? Jaz sem mojemu dala mlečno kašico(grisolino, keksolino....), pa ponoči ni potreboval ničesar več.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nočni obrok
27.3.2006 14:26:19   
Naty_ka
Sergej bo jutri star 4 mesece. Pet noči že spi neprekijeno-brez hrane. Kar naenkrat se je sam tako odločil. Sicer se ob tisti uri predrami- ko je običajno jedel, a v nekaj sekundah zaspi nazaj. Od 2,5 meseca se ne dojiva več in dobiva mleko, čez dan pa mu dam za okus rezino jabolka da jo liže in cmuli.
Mislim, da se otrok sam odloči kdaj bo prenehal jesti ponoči. Je pa naš tudi z užitkom pojedel celo flaško.

_____________________________

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!


NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)




Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: nočni obrok
27.3.2006 16:30:24   
Nyah*
Ojla!

Pri nas je pa to ful cudno. Je stara komaj nekaj vec kot 2 meseca in dostikrat prespi noc, vsaj vsako drugo, ko se kopava, spi od 22.00 do vsaj 6.00user posted image . Je pa tako, da jo poskusim nazadnje nahranit cim kasneje, najraje tik pred spanjem, okoli 21.30, malo podojiva, dodam flasko, pa je, spi ko polhek.

Pri nas je nasa user posted image  do tega preskoka sama prisla, najprej je spustila eno bujenje okoli 1h, potem pa se drugega. Najbolj zgodaj se zbudi ob 4ih, pa poje v 10 minutah, pa spet spi vsaj do 7ih ali 8ih.

UDB, poskusi ga tudi tiu nahranit cim kasneje, pa ce se ti zdi, da poje cez dan dosti, mu ponoci daj cajcka, pa se bo odvadil ponoci jesti. Drugace pa mislim, da bo do preskoka prisel sam, eni pac prej drugi pozneje.
Mogoce se bo tudi nasa zacela spet zbujati, nikoli ne ves, saj je se ful majhna.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: nočni obrok
27.3.2006 19:07:35   
Udb
Marogica - mu dodam zvečer v mleko riževo kašico, pa ne nuca user posted image

Nyah - mu dam jest najkasneje kot lahko, pa še tako ga moram med hrano zbujat, ker  je ponavadi že tolk zaspan. Več pa ne zdži.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: nočni obrok
27.3.2006 21:04:09   
poliloni
Pri nas smo pred dvema mesecema že spali celo noč, potem pa se je spet začelo nočno bujenje - okoli 4h - če se zbudi in nikakor noče zaspati nazaj mu dam 160 mleka...
Včasih se zbudi in potem zaspi nazaj do 6.30, včasih pa se začne dreti in ga pomiri le steklenička....

Zvečer pa enako kot pri vas jemo ob 20.30.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: nočni obrok
27.3.2006 22:00:28   
Grascakinja
Mi pri 9m še vedno imamo nočni obrok. Čaj ne zaleže. Moj dohtar mi je svetoval, naj poskusim dajat vedno bolj redko mleko. Bomo videli, zaenkrat ne pali, ampak so posredi še zobki. Itak pa razmišljam, da ko ne bo lačna, se ne bo zbudila, ker se nam je tako parkrat že zgodilo. Samo ne vem, od česa je odvisno.

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?