|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tržič, jeans in obutev, pomoč 17.4.2006 10:36:15
|
|
|
|
arielca
|
Macho Jeans se nahaja na Loki 2c, mobi 041 626 370 (če potrebuješ natančen opis poti, mi piši na privat). Za čevlje pa poglej v Peko ali pa v trgovini M Style (oboje TC Deteljica). Upam, da sem ti pomagala.
|
|
|
|
RE: Tržič, jeans in obutev, pomoč 17.4.2006 11:03:15
|
|
|
|
daša
|
Jaz sem tudi iz tržiškega konca, kdo je to Macho jeans, tako mi je znano pa ne vem. To ni ne Leny, ne Romatex, a imajo prav svojo trgovino na Loki? Drugač ima pa baje Peko fletne sandalce za otročke po 4900, mehke in vse usnjene, ali pa M_Style, marsikaj dobiš tudi pri Rožiču (mislim da Romy - v centru Tržiča). Sicer gremo pa mi velikokrat kar v Kranj v Coklo (Ciciban apmak so pa kar 10.000 sit), lansko leto sem dobila pocen in fletne sandalce v Mass.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.