Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, ampak jih že s strahom pričakujemo. Zaradi otrok si pa z preveč agresivnimi stvarmi ne upamo špricat, pecilni prašek kar pomaga, ampak se mora taprava zagiftat, da odnese v gnezdo in uniči ostale to pa lahko traja par dni.
, da jih prav nastaviš
. Moj najdražji je pripravil cel načrt - najprej je opazoval, kje se zverine gibljejo in od kje prihajajo; potem je te pasti postavil tako, da ni zaprl poti in da so sicer še vedno pridno hodile v bajto, ampak mimo pasti. ker je fora v tem, da potem koščke teh "pasti" znosijo v mravljišče. Je pa res trajalo ene tri dni, da so vse (pridno) znosile. Potem je še po zunanjih robovih vrat, pa nekih oblog našprical, za zamudnike...
, jaz sem bila vsa histerična, vendar pa po vsakoletnih izkušnjah, jih na prehodu v pravo pomlad nekaj nagoni, da prilezejo od vsepovsod, potem se pa počasi umirijo in nekam poniknejo.