|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otrokom prepovedane strani
30.4.2006 12:22:47   
Anonimen
včeraj sem svojega 6 letnega sina  videla kako si je ogledoval stran z trdo erotično vsebino in sem skoraj padla v nezavest 
na ekranu se mu je pojavila gola ženska z vibratorjem v nožnici in še ostale vsebine ki sodijo zraven oz slike
za hip sem obstala zajela zrak in mu rekla kaj dela na tej strani da to ni njegova stran preklopila nazaj na igrice in mu lepo rekla da naj igra naprej
igrice mu z možem dovoliva le dvakrat na teden po eno uro na svoji strani
kako se je znašel na erotični strani mi ni jasno
sedaj me čaka pogovor o tem kaj je videl in enostavno nevem kako naj mu razložim da bo primerno za  njegova leta zato sem se obrnila na vas  po pomoč   vsak nasvet mi bo prišel  prav user posted image
prosim svetujte mi

  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otrokom prepovedane strani
30.4.2006 14:53:05   
Marogica
Mogoče bi morala v času, ko je otrok na računalniku, izklopiti internet. Kaj drugega ne vem.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: otrokom prepovedane strani
30.4.2006 15:38:05   
kofetek2010
http://www.najdi.si/service.jsp?submenu=familyfilter tale filter vklopi in bo imel omejen dostop user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: otrokom prepovedane strani
30.4.2006 22:05:23   
poliloni
Najbolje, da skozi filter na računalniku prepoveš določene strani!!!! Je pa res, da bo mali slej ko prej pogruntal kako se ga izklopi - ampak mislim, da ta malega te strani še ne zanimajo tako, da bi iskal kako izklopiti filter! Po moje je na te strani prišel čisto slučajno, mogoče je samo kliknil na zgodovino in potem eno od teh strani! Tako, da bo najbolje, da se še z možem oz. drugimi uporabniki računalnika pogovoriš - gotovo je bil nekdo pred njim na tej strani!!!!! in da redno brišete ogledane strani!

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: otrokom prepovedane strani
1.5.2006 14:17:18   
Grascakinja
Jaz vem, da sem enkrat vtipkala v iskalnik neko čist nedolžno besedo, ko sem iskala nekaj za seminarsko, pa mi je ven vrglo ohoho....

Otroku moraš definitivno razložiti za kaj gre, sicer bo zmeden in bo mislil, da je naredil kaj narobe, pa lahko sploh ni.
Jaz bi poskusila takole -  (seveda, če sta že obdelala temo ptičkov in čebelic - če pa ne, je pa pravi čas za to) da odrasli, ki se imajo radi in so spolno aktivni (razložiti kaj to pomeni), kdaj pa kdaj radi pogledajo, kako drugi to počnejo, da bi bili s tistim, s katerim se ljubijo, lahko še bolj intimni. Da se take slike in filmi najdejo na internetu in v revijah, da pa ni prav, da jih gledajo otroci. Ker nekatere stvari pač niso za otroke, saj tudi avta ne smejo voziti pa hoditi v službo tudi ne...(naprimer)
Glede vibratorja lahko poskusiš s tem, da je gospa na filmu osamljena in si vseeno želi intimne bližine in da zato obstajajo pripomočki, ki pa vseeno ne nadomestijo prave osebe, ki jo imamo radi.
Ne vem, ne bi rada izpadla neki pametna tukaj, ampak gre za ful občutljivo temo. Samo mislim, da spolnost v družini ne sme biti tabu. Več ko veš, manj te zanima in manj vohljaš. Če ti starši ne povedo, pa drugje poiščeš... tako da najbolje, da na njemu razumljiv način to razjasnita.

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: otrokom prepovedane strani
1.5.2006 14:23:47   
Marogica
Pupa25, anonimna govori o 6 letnem otroku! Tvoja obrazložitev je sicer OK, vendar jaz mislim, da je za 6- letnega enostavno prehitro. Sama imam doma 5-letnega sina, pa si ne znam predstavljat, da bi mu kaj takega v tem obdobju razlagala, sploh pa ne o kakšnih vibratorjih in podobno. Mi smo še vedno na nivoju, da se mami in ati imata rada in se v postelji cartata, da nastane dojenček. Vsaj tako smo mu razložili, kako je nastal bratec.
Tudi se strinjam, da spolnost ne bi smela biti tabu, vendar kako in kdaj razložiti v tej smeri, pa še sama ne vem, ker se bojim, da bi otrok narobe razumel v svoji fantaziji, v svoji mali glavici.
Se javim, ko bomo tako daleč, da opišem njegovo in našo reakcijouser posted image

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: otrokom prepovedane strani
1.5.2006 19:44:01   
Grascakinja
Verjamem, da je lahko prehitro, pač razmišljam glede na meni poznano 6-letnico, ki ji je večinoma že kar vse jasno - ker so jim v vrtcu kar dobro razložili zadevo. Pa tudi slike nagic - reklame za hotline po časopisih vidi in ve, zakaj gre in čemu "služijo".
Saj pravim, ne bi rada izpadla ne vem kako pametna, samo ideje dajem - ker dozdaj je bilo napisano samo o adult filtrih, nič o pogovoru.  Seveda je treba otroku razložit tako in toliko, da razume in da ga ne zmedemo še bolj. Ker če je videl vibrator, in kaj dama z njim počne, ga gotovo zanima, za kaj gre. Mamica pa bo verjetno sama najbolj vedela, koliko otrok lahko prenese in kaj bo razumel.
Mogoče sem malo slabo napisala, a hotela sem samo dati vzpodbudo in primer.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: otrokom prepovedane strani
1.5.2006 20:07:25   
Anonimen
Meni se zdi 6 let prehitro, da bi sploh igral igrice na računalniku user posted image .

(odgovor članu Grascakinja)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





9 idej za darila za vzgojiteljice
Kmalu bo konec šolskega leta, zato smo pripravili 9 idej, kaj lahko podarite vzgojiteljicam.
BLOG: Zakaj so pomembni družinski običaji?
Nekatere družinske navade in običaji se oblikujejo same po sebi. Lahko pa se odločimo in zavestno v svoja življenja vpel...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?