|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Je lačen ?
1.5.2006 17:51:29   
lumpy
Vidim da je tu kar nekaj punc z že zelo velikimi izkušnjami, pa bi prosila za pomoč oziromanasvete, mnenja.

Naš Matic bo čez 14 dni star 4 mesece.
Do sedaj s hranjenjem ni bilo težav. Dojila sva se le mesec in pol potem pa sva nekaj časa dodajala, sedaj pa sva polno na Aptamilu1. Že po enem mesecu je spal cele noči, zvečer ga dam okrog 8 do pol devetih spat in spi do osmih, devetih zjutraj. Zadnjih par dni pa se prebuja in sicer tam okrog tretej ali četrte ure. Dva dni ko se je prebudil sem mu samo dala dudo, ampak se je čez pol ure spet zbudil, pa spet duda, ap čez pol ure spet budnica...Eno jutro sem poskusila z čajem isto. Danes zjutraj pa sem mu naredila flaško in fant je brez problema odspal naprej svoje. Tako da mislim da je lačen.

Kaj pa vi mislite?
 
Zadnje tri dni sva tudi začela z uvajanjem goste hrane in sicer najprej korenčkov sok, naslednji dan kuhan pretlačen korenček, pa jabolko in danes banano. Nove okuse mu dajem vedno dopoldne, če bi nastopile kakšne težave, zvijanje, alergije ali karkoli da se do večera pomiri. Do sedaj ni bilo težav.
 
Očitno mu zvečer samo flaška za celo noč ne zadostuje več.

Kaj mi predlagate?


_____________________________

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Je lačen ?
1.5.2006 17:53:39   
lumpy
Pozabila sem vam napisati da jeva na 4 ure in sicer od 160 - 180 ml. Zdaj pa dopoldne med enim in drugim obrokom še poskušava nove okuse goste hrane.
Čez dan pa spijeva še čaja od 40 - 60 ml.


_____________________________

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Je lačen ?
1.5.2006 23:21:03   
nana 27
Meni se pa zdi super vajino hranjenje user posted image user posted image user posted image  Obroki in brez problemov pri uvajanju - super. Slišala sem, da se z uvajanjem goste hrane ponavadi (ne pa vedno) pojavijo težave s spanjem ponoči, saj se otroku ureja tudi prebava. Naš je do uvajanja goste hrane spal bolje kot spi sedaj. Lahko, da ima tvoj fant samo tako obdobje in bo v tednu dni minilo, lahko pa je res lačen. Mogoče bi mu lahko za zadnji obrok ponudila mlečno kašico od Milupe - riževa je zelo dobrega okusa in jo lahko daješ že od 4. meseca dalje - vsebuje pa že mleko v prahu in se nameša z vodo. Naš npr. mlečnih kašic ne mara, zato mu dajem v mleko pred spanjem plazma piškotek. Izgledajo taki kot bebi piškoti, le da se v mleku čisto stopijo in so primerni od 4. meseca dalje in gredo skozi normalen cucelj kot mleko (ne potrebuješ kupovati drugega cuclja). Kupiš jih lahko v Baby Centru. Mislim, da se jim reče Plasmon. Jst sem jih začela dajat v mleko nekje pri petih mesecih. Najprej samo polovičko, zdaj dajem celega. Nekateri kupijo samo riževe kosmiče in jih dajo v mleko, ampak potem potrebuješ cucelj z večjo luknjo. Lahko pa ga dve uri pred spanjem nahraniš z mlečno kašico in nato pred spanjem samo še z mlekom. Tudi nam tavelikim namreč ne paše, da se za večerjo napokamo do konca in ponavadi tudi noči ne prespimo tako mirno, kot bi jo sicer. Želim vama mirne nočke!

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Je lačen ?
1.5.2006 23:48:21   
Marogica
Tudi jaz mislim, da bi mu v večerni obrok dala kakšno kašico, ker če si to še par dni zbujal sredi noči, se ti bo navadil. Tako se bo zbujal potem samo iz navade, ne pa ker bi bil lačen. MAli lumpi se htro na(raz)vadijo.....

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Je lačen ?
2.5.2006 8:52:56   
lumpy
Hvala vama za pomoč, bom poskusila danes najprej to da mu dam zvečer dve uri pred spanjem mlečno kašico od Milupe ker jih imam ravno  doma ( zadnjič sem mu že malo primešala zraven k mleku, vendar ne celega obroka , samo za okus).

V sredo, ko bo konec praznikov  pa v akcijo in kupit tele Plasmon kekse , če ne bo bolje.

_____________________________

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako otroku izberemo priimek?
Priimek otroka morata starša izbrati sporazumno in ga najkasneje v 30-tih dneh po rojstvu prijaviti na katerikoli upravn...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?