Anonimen
|
Imam še zalogo izpred leta 2003, ko še nisem vedela, da sem noseča, pa sem si jih nabavila - se mi zdi, da za sedem let, ker so pač bili v akciji. Naslednji mesec pa sem pričakovala menstruacijo, pa je ni in ni bilo. Med čiščo sem imela Vir - tiste z vato, zdaj pa uporabljam pač tiste Allways. Vse me peče in prav neudobno se počutim, tako da komaj čakam, da jih porabim. Vmes sem pa poskusila z Allways sensitive, pa so bili veliko boljši. Za ostale pa ne vem. Seven, tisti pralni vložki so meni malo tako tako... A misliš, da jih lahko tako opereš, da gre kri ven? Sama dvomim v to. Če jih boš nabavila, pa - prosim - po nekajkratni uporabi poročaj, ali so za kaj. Drugače pa, kar se menstruacije tiče - po dveh letih in pol sem jo dobila, pa je bila tako močna, da mi je premočilo ves vložek v roku dveh ur, pa še skozi temne kavbojke je nastal močan madež, ker nisem uspela pravi čas prit na wc. Si predstavljate, kako sem se počutila, ko sem potem morala it po celi šoli in boga molila, da ne bodo učenci nič opazili?
|