Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

), se prestavila v komercialo, šla na obračun plač, zdej delam pa grafično pripravo (me imajo v podjetju zgleda zlo radi, da mi omogočijo menjavo
. Kaj bo pa po prihodu s porodniške pa še ne vem (dvomim da grafika).
sem bila pravi deloholik, tudi med nosečnostjo sem velikokrat delala cele dneve, še prej sem govorila, da bom šla po 4 M porodniške nazaj v službo - no, zdaj pa imam le še dobre 3 tedne do vrnitve v službo
in mi kar ni, da bi šla nazaj v tisti vsakdanji stres. Vem, da bo na začetku težko, vendar sem bom najbrž kmalu spet navadila. Toda zdaj mi bo otrok vedno na prvem mestu - takoj, ko bom lahko, bom šla iz službe - in tudi kdaj bom rekla: "Ne, ne morem delati še popoldne, ker imam doma
. Čeprav imam rada svoje delo, bo mislim kar težko iti nazaj v službo, ker res uživam doma z mojo punčko. Zaradi otroka pa ne mislim zanemariti svoje kariere oz. se bom trudila, da bom uspešna v službi in kot mamica