|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vrtec - druženje otrok
12.5.2006 22:50:16   
Alina_alin
Nekje sem zasledila, da se otroci začnejo družit med sabo nekje po 2. letu starosti. Pri naši opažam, da če je v družbi (na obisku - v varstvo še ne hodi) vrstnikov, da se po večini igra kar sama naprej. So ji bolj pomembne igrače (ki jih ima po možnosti itak vsak dan), kot pa vrstnik, ki  je na obisku.

Kako je s tem pri vas in kako je s tem v vrtcu pri vas? Se mi je zdelo na začetku, ko smo se odločali za varstvo zelo pomembno, da bi pri varuški bil še kak otrok. Saj bi se tako bolj zamotila in manj pogrešala mene.  Sedaj pa se mi zdi, da je naša bolj tako za sebe in je itak vseeno, če je še kak otrok zraven.
In ali se je pri vas s starostjo to spremenilo, da so se začeli bolj družiti z vrstniki?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vrtec - druženje otrok
13.5.2006 6:58:26   
Jančika_
Vasja (21m) ni v vrtcu, ampak doma z mano (ali pa jaz z njim, kakor vzamešuser posted image ). V vrtec bo šel jeseni, ko bo imel 2 leti.

Do 16. meseca ni drugih otrok šljivil pet posto. Sploh jih ni niti pogledal, čeprav je imel vsaj 1-2x na teden družbo vrstnikov in jih je tudi prepoznal, ko jih je videl. Potem se je pa zadeva skoraj čez noč spremenila. Sicer ni tako, da bi se že ravno igral z njimi, jih pa opazuje; mlajšim recimo nese dudo, jih poboža, starejše pa predvsem oponaša in predvsem puncam se pusti "rihtati"user posted image .

Meni se zdi kar pomembno, da ima družbo otrok. Zaenkrat mu lahko še nudim dovolj druženja z drugimi, a ko bom rodila, bo malo težje cele dneve viseti z njim na igrišču, tako da bo kar fino, da gre v vrtec.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vrtec - druženje otrok
13.5.2006 12:00:53   
Alina_alin
Ja, Jančika ti si doma v pričakovanju  user posted image in lahko delaš družbo Vasji user posted image   Jaz pa bom žal morala v službo in bom otroka morala dat v varstvo. V mislih imamo privat varstvo, vrtec pa pozneje. Ja, upam, da se bo naš otrok tudi začel malo bolj "zanimat" za vrstnike.
Pa tudi koliko se pogovarjam z mamicami, ki imajo več otrok, pravijo, da je bolje, da starejšega otroka daš v varstvo/vrtec do popoldneva, da se lahko dojenčku posvetiš. Tak, da mi bi tudi isto naredili na vašem mestu.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
BLOG: Kaj storiti, ko je otrok frustriran?
Konflikti in frustracije so neizogiben del medčloveških odnosov, še posebej, ko nas več ljudi živi tako zelo blizu kot v...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?