Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Kriza! Ne morem ne skuhat do konca, ne pospravit do konca, nič... In če se slučajno vstanem ko zaspi nazaj, se po 2 minutah zgodba ponovi. Čuti, da me ni zraven in se spet zbudi. Če pa jaz zraven njega ostanem, pol pa spi tudi 3 ure. 
čez dan sploh noče iti spat, pa čeprav je fuuuuuuuuuuuul zaspana - vedno jok in stok (zvečer zaspi brez problema - sama v svoji sobici že od samega začetka). Čez dan brez joka zaspi le v vozičku in avtu. Tudi če bi se v sobici ulegla zraven nje, ne bi pomagalo - drla bi se kot jesihar - pa tega nismo nikoli prakticirali. Ko se še ni postavljala na noge, sem jo pustila, da se je nekaj minut jokala, potem je pa tako zaspala. Zdaj pa tudi to ni več mogoče, saj stoji na nogah, se drži ograjice in tuli.
, če spi pa v najini postelji pa traja to spanje včasih tudi 2 uri. Nima pa nobene tolažilne igrače ali cunje, glavno da ima dudo.