|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sram
20.6.2006 20:04:28   
Rubin.
Te popolnoma razumem. Ljudje smo različni in tudi sorodniki in prijatelji. Tudi midva nisva nikomur povedala za najine »težave« iz več razlogov. A najpomembnejši se mi je zdel, da se to nikogar ne tiče. Tudi jaz nisem nikogar spraševala: Hej, kolikokrat pa sta vidva sexala, da vama je ratalo? Ne vem, to je za mene osebna stvar. Pa tudi krivo sem se počutila, čeprav sem v zavesti vedela, da čeprav je težava na moji strani, nisem zato nič kriva, pa kljub temu. Da ne omenim, kakšno zadovoljstvo bi dala njegovim sorodnikom, ko bi potrdila njihove sume. Plus tega, se mi ne zdi smiselno se pogovarjati o moji neplodnosti z nekom, ki teh težav nima in ima doma že sončka ali celo dva. Kaj mi pa lahko svetuje, kako pa me naj tolaži, če nima pojma kaj prestajam. Tako kot jaz ki sem naredila vozniški izpit v prvo, ne razumem in ne morem tolažiti tistega, ki ga dela že desetič, sit ne bo nikoli razumel lačnega in obratno. No ker sva bila sama v tem, naju je to še bolj povezalo in okrepilo najin zakon, kot dva zarotnika.
Morem pa vam povedati, da je moj zadržek bil osnovan, sej pred časom, ko je moževa sestrična šla na IVF, je tašča rekla, da sedaj že pri ženskah delajo enako kot pri kravah, jih umetno osemenjujejo. No pa recite, naj ji jaz povem, da je mene tudi to čakalo. Ona ima 6 otrok, jaz pa še enega ne morem imeti.
Ali pa sosed reče, kaj tvoj ne more več (?) ti jaz pomagam?
Ko bi jim se saj malo sanjalo, kaj preživljamo takšni pari in skozi kakšne boleče postopke vse gremo!!!
No da ne dolgovezim, predlani sem imela uspešen IVF in po nesrečnem spletu okoliščin (taščina soseda dela v bolnici) so njegovi sorodniki izvedeli, da sem noseča in kako sem zanosila, in vam povem, da nama ni nihče čestital, delali so se kot da ne vedo, pridno pa so širili novico, da sem umetno oplojena, ipd. Seveda sem bila jezna in sem in sem jim zabičala, da jih ne želim več videti. In konec zgodbe, tašča še enkrat ni prišla pogledati svoje čudovite vnukinje, ki bo kmalu stara eno leto.
Tako, da ne prehitro obsojati ljudi, ki želijo zadevo zadržati zase, razlogi so različni. Vam pa povem, da ste lahko srečne tiste, ki imate sorodnike in prijatelje, ki vam stojijo ob strani, vredni so zlata, to jim kar povejte.
Pa ne obupat, če ne bo uspelo vam samim, pa bo sigurno z pomočjo zdravnikov.

(odgovor članu Seven of Nine)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Sram
16.9.2006 0:36:38   
Kristina_1
Midva sva se sva se dobro leto po poroki 9 mesecev trudla, da je ratalo. Sva bla tud od poroke naprej deležna vprašanj KDAJ BO PA PR VAMA KEJ? Pol sem se pa po 5 mes. odločla da ¨doma¨povem da se trudiva; pa je blo še slabše: A je že kej? Kako da ni še nič? A je kej narobe? Ja bi blo dobr, da greš mal na pregled! ... Pol sm pa popizdla in rekla, da naj dajo že mir in da bova že povedala ko bo kej ratalo. Pol pa ni blo več vparšanj.

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Sram
16.9.2006 18:09:48   
koala
Punce, NIKOLI, ampak NIKOLI ne smete obupati. Uspela nam bo vsem.
Čeprav vem, kaj pomenijo razočaranja, jaz že štiri leta čakam ta tako zelooooo željeni plus.
Vem kako bolijo vprašanaja tipa; Kdaj pa bo pri vas kaj joka? A sta že kaj naročila?
Imamo nekaj možnosti, tiho trpeti in se uničevati,
dobiti trdo kožo, ali pa odkrito spregovoriti o tem.
Jaz sem se odločila za kombinacijo zadnjih dveh možnosti, tisti, ki jih imam rada in so mi blizu, vedo za najin problem, za ostale pa sem si nadela debelo kožo, ker se mi zdi, da jih to popolnoma nič ne briga.
Čeprav včasih takšna vprašanje še vedno bolijo, še posebaj v času, ko je tečka na obisku.

A vam lahko še nekaj svetujem? Imejte rade sebe in svoje partnerje in naj seks ne postane samo sredstvo za delanje otrok, ker izgubi čar in postane prav nadležen, verjamite, govorim iz lastnih izkušenj.

Glavo gor punce, ker nekje nekoč nas čaka tisti magični trenutek, ko bomo izvedela da pod našimi srčki raste zdrava in močna pikica.

< Sporočilo je popravil koala -- 16.9.2006 18:10:30 >


_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Sram
17.9.2006 11:11:18   
OLja80
Jst pa moj dragi se trudiva ze vec kot dve leti. Ni me sram, mi je pa tezko, ko recejo:"Pa kdaj bos zanosila, Kaj pa dojencek..." Ni mio mar kaj recejo drugi, vazno je da me on razume in da je ob meni.

lp in srecno

(odgovor članu Seven of Nine)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Sram
18.9.2006 16:38:11   
*Karmen*
Oh, ne vem, če obstaja še kaj hujšega kot ženska jasnovidnost user posted image ... Zdaj bom opupala, potem bom zapustila moža, potem bom nabavila pet psov in petnajst mačk user posted image ...

Punce, zakaj si pišete scenarije že vnaprej? A mogoče kdaj pomislite, da vas imajo vaši srčki radi tudi, če ne boste nikoli mogle imeti otrok? Ali nikoli ne pomislite na čustva vaših možkov? Mogoče vas pa kljub jalovosti (user posted image ) ljubijo bolj kot vse na svetu? Prepustite se toku dogodkov! Bo, ko bo, če bo user posted image . Ne razmišljajte samo o dojenčkih in ne seksajte samo zaradi dojenčkov! Živite to edino kratko življenje! Živite vsak dan tako, kot bi bil zadnji in vse bo ok. Jaz imam dve prijateljici, ki ne bosta nikoli imeli otrok. In nobena ni samska s petnajstimi mačkami in petimi psi v stanovanju. Obe imata krasne moške, živita polno življenje, ukvarjata se z miljoni stvarmi, ki jima polepšajo vsakdan. Življenje brez otrok ni niti pod razno prazno. Prazno je le, če ga človek sam naredi takega. Zdaj pa glavo gor in konec filozofiranja o obupu in mačkah... Svet je lep, na svetu je toliko lepih stvari, dobrih ljudi in lepih čustev! Ve pa ste izmed vseh teh dobrih stvari potegnile le tiste najslabše. Še enkrat dajte roko v tisto vrečko s srečkami, na katerih so zapisane vse stvari na svetu. Mogoče boste tokrat ven potegnile srečko s kakšno lepšo mislijo.

(odgovor članu OLja80)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Sram
19.9.2006 21:47:31   
agnes
Vse ob svojem času je moje vodilo! Vsi, ki kaj štejejo, vejo, da imamo premalo plavalcev, da bi nam uspelo po naravni poti. Pa saj je življenje lepo tudi, če imaš pet kužov in petnajst muc (ali pa dva kuža kot midva). Dva pripadnika človeškega in dva pasjega sveta lahko naredijo skupaj eno hecno kosmato družino. Vsekakor bo zelo lepo, če (ko) se nam bo pridružil še kakšen dvonožnik.
vse dobro, A

_____________________________

Biti moramo pripravljeni, da se odpovemo življenju, ki smo ga načrtovali, da bi zaživeli življenje, ki čaka na nas. -j.c.-

(odgovor članu Seven of Nine)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?