bambi
|
Draga Seven, tudo moja Gaja je živec in pol..... Čez dan še gre, sicer moramo biti vsi polni energije, če zaspi, traja to največ 15 min in že zopet akcija.... sedaj je najpomembneje, da se dvigne na nogice, zato mormo biti zraven vsako sekundo.... Glede hrane pa moja ni ravno neješča, glede na to, da ima 7000 g in kakšnih 68 cm pri svojih 8 mesecih, bi se ji moralo malo več poznati, ponoči pa me ubija..... zbuja se na 1 uro in jamra, 2x na noč se obvezno še dojiva, kakšnih 5x se začne po ograjici gor vlečt in stoji na nogah, me gleda in zraven cvili, zdaj celo ne prižigam več luči, ker potem je zanjo itak že dan..... skratka zgledam že kot en sam velik podočnjak in močno upam, da to ne bo trajalo 2 leti..... No, zraven pa moram še kakšne 4 ure na dan študirati, tako, da bi bila zelo vesela, če bi možgane lahko dala malo na off..... In poleg vsega potem pride še moj dragi mož in reče: Kaj če bi kar takoj naredila še drugega otroka? in se ne šali!!! Jaz se raje kar vstran obrnem, ker po moje bi pristala kar na psihiatriji.... itak se moram počasi pripravit na to, da bo naše dete shodilo, potem bo še tista zadnja kapljica energije izpuhtela iz mojega telesa.... Nekoč bo zagotovo bolje