|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   gretje mleka na pocitnicah- v hotelu
7.6.2006 11:56:08   
krauca
Zivjo,

Zanimajo me vaše izkušnje. Naš mali 1,5 letnik namreč pred spanjem obvezno pije toplo mleko (v flaški). Ker gremo v kratkem na morje - v hotel, me zanima kako je najlažje mleko pogreti, ne da bi sabo nosila mikrovalnovno/šporhet (user posted image user posted image ). Ker gremo z letalom bi morala biti rešitev (mali kuhalnik) priročna. Ali imate kakšen nasvet & kje zadevo kupiti?

Hvala & LP
K.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: gretje mleka na pocitnicah- v hotelu
7.6.2006 12:01:50   
Blink1
Hja...lahko vzameš malo kohar ali pa grelnik za stekleničke....Ampak tam malce traja. Mleko daš v flaško, flaško v grelnik in topla voda greje vsebino. Ampak pazi kakšne flaške imaš...Aventove ne grejo v vsak grelnik, ker so preširoke.

---------------------------------------

---------------------------------------

(odgovor članu krauca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.6.2006 12:08:33   
Janeja
Jaz vedno zraven vzamem Aventov grelček za stekleničke.
Ves čas imam noter stekleničko z vodo, ki je tako vedno ravno prav topla za pit - pol jo pa uporabim za čaj ali pa mleko.

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.6.2006 12:16:38   
Anonimen
Mi smo vedno sabo vzeli mali električni kohar. LP

(odgovor članu krauca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
7.6.2006 12:33:31   
TONČI.
Mali gorilnik na bombico je zelo priročen. Bombico lahko kupiš povsod. V vseh trgovinah na počitnicah, petrolih,.... Gorilnik pa prodajajo športne trgovine, in večje trgovine.

(odgovor članu krauca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.6.2006 12:37:21   
viv_
V hotelu greš v restavracijo ali bar in prosiš za šalco toplega mleka. Sicer pa mali gorilnik.

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.6.2006 13:39:38   
NIN@
GRELNIKuser posted image  Mi ga  povsod zraven vlečemo...za vsak slučaj

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.6.2006 14:25:42   
poliloni
GRELNIKuser posted image  - Mi imamo Aventovega, ki ga uporabljamo ravno v ta namen(da kje od doma lahko pogrejemo mleko ali pa hrano v kozarčkih).
Kuhalnik - če boš s seboj jemala kuhalnik - mislim, da na avion ne smeš odnesti bombic za kuhalnike!!!! Preveri! Sicer pa jih kupiš tam kamor pač greste!

(odgovor članu NIN@)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.6.2006 14:22:26   
činča
mali plinski grelnik,dobiš ga na bencinski črpalki    

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.6.2006 21:06:27   
Pajaca
Jaz bi šla tud po mleko v restavracijo... al pa bi pač dala otroku mrzlo mleko....

(odgovor članu činča)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.6.2006 10:48:50   
Anonimen
Sem enkrat prosila za 2 dl mleka v restavraciji, pa sem zanj plačala 10 kun. user posted image

Tako da midva uporabljava kar električni kohar. Še kaj drugega pogrejeva, ne samo mleka.

(odgovor članu Pajaca)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
17.6.2006 11:00:37   
rija
Mi smo vzeli grelnik za stekleničke, pa pač daš vodo noter uro prej.....

Ali pa že narejeno mleko od milumila, aptamila....pa daš gor samo dudo, mleko pa je sobne temperature.....naš malček ga dobesedno obožuje! Normalnega spije do 150 ml tega pa rukne 230 ml.....očitno je boljše od doma skup narejenegauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.6.2006 11:06:14   
Marogica
Ko smo bili na smučanju(Brin je bil star ca 3 mesece), se s seboj vzela termo steklenico, kjer mi je prijazna natakarica vsak dan segrela vodo(je šlo za adaptirano mleko). Termovka je bila velika in je držala celi dan. Torej nič kompliciranja. MAli je bil sit, jaz pa srečna, da nisem pol gospodinjstva s seboj vzela.
Če pa govoriš za kašice, sem naredila tako tako, da sem naročila 2 deci mleka, dala Čokolino noter in mali je bil sit in zadovoljen.

Punce naredite si počitnice počitniško in si ne delajte dodatnega dela..

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.6.2006 19:01:53   
hariba
Dokler so bili še majnši sem zmeraj jemala v hotele mali plinski gorilnik. Bombice dobiš na bencinskih tudi na Hrvaškem.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Sejem rabljene otroške opreme
ksenija12

Bi prišle na vseslovenski sejem rabljene otroške opreme v ljubljani

da (65%)

ne (21%)

ne, predaleč (15%)

Število vseh glasov: 213

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!