|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vse ki kupujete lupinico
14.6.2006 12:21:53   
urška76
Od 15.6 imajo v Baby centru v Lj v BTC hala A  popust 50% za staro kolekcijo Romer Baby Safe Plus.
Vsaj tako piše v njihovih novičkah, ki sem jih pravkar dobila v nabiralnik.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vse ki kupujete lupinico
14.6.2006 22:41:26   
frrrr
js tut vidla in mislim jutri it mau pogledat...

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.6.2006 21:42:23   
frrrr
js sm jo kupila user posted image dala sem 14.810 za model Romer Baby Safe Plus Linda in je temno sive in bordo barve - meni je full všeč in sm vsa srečna okol skakala cel dan user posted image

imajo pa še kr veliko ponudbo...

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.6.2006 9:35:09   
Nixxon
A majo Highline oblazinjene tudi? Ker mal manjka pa bom eno kupu preko ebaya, samo če so pri nas tako poceni, bom seveda raje tu.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.6.2006 10:46:57   
Alisa
Hvala bomo šli danes mal pogledat.

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.6.2006 8:21:15   
frrrr
ne ločim modelov Highline, Trendline... pač Romer Baby Safe Plus modeli... js sm itaq prek telefona rezervirala glede na barvo, ker trgovka tut ni poznala modelov. splača se it pogledat. na bolhi eden prodaja takšen sedež kot sm ga js kupila za manj kot 15 jurjev, po 19 jurjev user posted image  

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.6.2006 11:16:37   
Nixxon
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

ne ločim modelov Highline, Trendline... pač Romer Baby Safe Plus modeli... js sm itaq prek telefona rezervirala glede na barvo, ker trgovka tut ni poznala modelov.

Ja, sem ugotovil ob pogovoru s trgovko, da nima pojma kaj prodaja.

Gre za kvaliteto oblazinjenja, pri čemer je HighLINE najkvalitetnejše. Takega sem jaz hotel, ko sem prišel tja so imeli same ClassicLINE, katere nisem hotel. Na srečo sta bila še dva Trendline, en tak sivo-črn, ter en v Baby-blue barvi. Ker je sivega že gledal en par (gleeeeeeeeedaaaaal, sto let) sem vzel modrega, še lepše barve je. Sicer trendline, but it will do, sem pač malo popustil v zahtevah.

Aja, hvala za obvestilo, že čaka bebico.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.6.2006 14:29:51   
ana25
Mene pa zanima, kateri voziček ste kupili, da gredo tele lupinice zraven?

Ker bi kupila tak koplet, da gre lahko lupinica na voziček.

Hvala lepa

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.6.2006 12:50:15   
Nixxon
100% sem za Firstwheelsov "Track elite" ter "City elite". Adapter košta okoli 7-8kSIT, midva sva kupila Track Elite voziček.

(odgovor članu ana25)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.6.2006 14:18:36   
sami_y
Jaz bi se rada zahvalila tebi Urška76 za to sporočilo. Sem se ravno odločala kupiti lupinico, sem imela nagledano eno rabljeno prek interneta za 15.000 sit, pol pa sma s fantom gledala malo kako je glede varnosti in baje je lupinica Romer baby safe med najbolj varnimi in sma rekla, da boma to kupla. Po ebay-u sma gledanla, nova stane 100 E, stara 50 E. Pol pa vidim tvoj post in sem se ful razveselila. Sma iz Mariborja in ta razprodaja je samo v BTC-ju v Ljubljani, tako da smo enega kolega organizirali, da je šel lupinico kupit (po njegovem okusu-bordo rdeče barve). Dobla sma novo za 15.000 sit user posted image  Nisem je sicer še vidla, ampak sem čist navdušena. Je prva stvar, ki sem jo kupla za mojo dete. PDP imam 27.10.
Hvala user posted image

lp

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.6.2006 14:22:31   
digi
Samo eno vprašanje, do kdaj traja ta razprodaja?!

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu sami_y)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.6.2006 23:05:31   
frrrr
do odprodaje zalog

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zelena plodovnica je znak, da je porod nujen
Zelena plodovna voda oziroma amnijska tekočina je znak, da je otrok prenošen in da je porod nujen. Kako do tega pride in...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.