|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako sem se znebila zastoja mleka
5.7.2006 10:36:46   
rozica11
Hoj,

no za vse tiste ki se tako kot sem se jaz že tretjič borila z zastojem mleka in to celo noč z vsemi možnimi načini- masaža, vroči obkladki, sprej syntocinon in ostale možne variante- ko ni pomagalo nič več mi je patronažna svetovala gel lasonil, ki se ga ne dobi več v lekarni; mi je pa lekarničarka svetovala hepan gel in dojka se je čudežno odprla in spraznila. Ampak je treba pazit s to stvarjo ker ne sme priti v stik z bradavico in kolobarjem. Tako da sem si jaz nežno vmasirala gel in ko se je mala po 10 min zbudila sem temeljito s toplim tušem in niveinim otroškim gelom sprala gel s kože in pod tušem ponovno zmasirala dojko in nato pristavila otročka. Rezultatu sem komaj verjela- sicer je še ostala blaga bolečina od razbolelosti ampak končno nekaj kar mi je resnično pomagalo. Tako da poskuste in upam da bo ratalo tudi vam.

Sem bila že na robu tega da preneham dojit ampak sedaj obstaja novo upanje.

Lep pozdravček

< Sporočilo je popravil Mič -- 5.7.2006 10:53:06 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako sem se znebila zastoja mleka
5.7.2006 14:52:18   
Urša
Vesela sem zate! Tud meni se je to parkrat zgodilo in v tistem trenutku nemočnosti sem tudi sama razmišljala, da se tega ne grem več...user posted image user posted image user posted image  ...
Uspešno dojenje še naprej ti želim in hvala za nasvet!user posted image



_____________________________

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu rozica11)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kako sem se znebila zastoja mleka
5.7.2006 20:13:10   
rozica11
Ja sej upam da bo kateri nasvet prov prišel, ker je bila ta noč zelo naporna- nič spanja stokrat pod tuš, masiranje, črpanje...pa pravjo da morš takrat počivat; kako le???

Bi bilo pa res škoda da zaradi tega ne bi mogla več dojit- razumem če ni mleka; če ga je pa dovolj bi blo pa prav žalostno. No midve se lepo dojiva naprej res pa je da je v oboleli dojki mleka precej manj, ampak saj se bo to uravnalo počasi; ga je pa v drugi zato tolk več user posted image .


(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
5.7.2006 23:21:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rozica11)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kako sem se znebila zastoja mleka
6.7.2006 20:16:02   
karin412
Tudi mene veseli, da še kaj obstaja! Jaz bi še enkrat poudarila, da je meni najbolj pomagal POČITEK čez dan, da sem se naspala. Ravno včeraj sem spet fasala zastoj, kar naenkrat, ko sem morala k zobarju. Popoldne sem spala in ko mi je user posted image  sesala, je zatrdlina minila.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kako sem se znebila zastoja mleka
6.7.2006 21:00:12   
rozica11
Ja sej je možno da mi manjka počitek; sej če bi vsaj vedla kje je razlog ker se mi zadnje dni to nonstop dogaja. Upam da se bo pocajtal; bomo bl počival pa velik pil pa gel uporablal. Je pa res tečna ta zadeva, ker se pol skoz obremenjuješ kdaj bo spet. Bomo probal to odmislt in začet uživat.

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kako sem se znebila zastoja mleka
6.7.2006 21:26:10   
renan
pri meni je prvi zastoj povzrocilo kidanje snega. potem se mi je nonstop ponavljalo in sem mesec dni bila prisiljena dobesedno lenariti. predvsem se naj ne bi delala dela, pri katerih sodelujejo te misice ob dojkah.

lp, renan

(odgovor članu rozica11)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kako sem se znebila zastoja mleka
6.7.2006 22:11:15   
rozica11
Sej vzrokov je najbrž kar precej; sem nekje brala da je možno tut če imaš kak tesen moderc ali majico in pritiska na dojko; no midve skoz podirava kupčke na rami, zatrdline so pa na tistem mestu kjer pritiska ko jih podirava. Bom poskusla počivat pa kupčke podirat tko da jo dam na nogo pa bomo vidl če bo kej bolš. Bom poročala; mogoče pa le najdem vzrok.





(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kako sem se znebila zastoja mleka
9.7.2006 20:35:38   
rozica11
No še en nasvet za zastoj, ki mi ga je dala renan- trikrat hura zanjo user posted image user posted image user posted image - homeopatsko zdravilo Phytolacca americana ter Bryonia, ki se dobita v tujini- jest sem ju kupila v Avstriji. Je za poskusit.

(odgovor članu rozica11)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kako sem se znebila zastoja mleka
26.7.2006 17:49:10   
tita2006
Draga Rožica,

Tvoj nasvet mi je rešil življenje user posted image !!! Res si zlata punca. Hepan gel krema je res čudežna in je tudi meni pomagala v manj kot 2 urah. Priporočam jo vsem doječim mamicam s podobnimi težavami.

(odgovor članu rozica11)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?