|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   reakcije na klomifen
26.7.2006 9:10:38   
t*e*j*k*a
Pozdravljene!

G mi je predpisala Klomifen za vzpodbuditev delovanja jajčnikov. Jemala sem ga že prej vendar prej še nisem bila pripravljena na otroka in smo pač celi mesec pazili. 
Sedaj si želim zanositi.

Pri prejšnjem jemanju Klomifena sem občutila napet trebuh in špikanje v jajčnikih, ki ni bilo ves čas prisotno.

Prebrala sem navodila ki so priložena v škatlici s tabletkami in ugotovila da je to znak zatekanja jajčnikov in da se zaradi tega lahko pojavijo ciste na jajčnikih. In da je potreben takojšen pregled pri ginekologu oz prenehanje zdravljenja.

Zanima me če je še katera druga imela podobne znake in kaj ste v tem primeru naredile. Ste na to sploh reagirale. Jaz v prejšnjem primeru nisem, ker se mi je zdelo da je to le reakcija na jemaje tablet in to ni nič takega.

Letos bom v teh dneh na morju in zato me skrbi.

Prosim pomagajte in povejte kako in kaj ste storile ve.

HVALA!!

Vsem ki pa čakate na user posted image pa želim čimveč uspeha in user posted image !!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: reakcije na klomifen
26.7.2006 9:22:15   
emaa
Na forumu upajmo skupaj, je tema klomifenke, najbolje, da se pogovarjaš tam. Drugače pa je špikanje in napet trebuh popolnoma nraven pojav, pri normalni ovulaciji naj bi večino žensk špikalo (mene ni, ker jih nisem imela), imajo napet trebuh. To pa je stimulirana ovulacija, veliko jajčec dozoreva in je vse skupaj bolj intenzivno. Mene je poleg tega v jajčnikih med samo ovulacijo bolelo tako, da sem komaj hodila, pa je potem minilo. Kar si opisala je popolnoma normalno.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ponovna zanositev: Idealen premor med nose...
Načrtujeta drugega oziroma naslednjega otroka, pa se sprašujeta, kakšen je idealen in najbolj zdrav premor med nosečnost...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?