|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kapljice in duda
7.8.2006 12:09:45   
monika30
Imamo problemček. In sicer, ker je imel naš user posted image krčke (star je dva meseca) smo nabavili koroške kapljice, ki se jih dojenčku daje na dudo, da se pomiri.
No, kot sem že zasledila ste nekatere pisale, da vam je potem lažje zagrabil in držal dudo v ustih, tako je tudi pri nas.
Problem pa je sedaj ko nima več krčkov, da noče več dude v usta, če nima okusa po kapljicah. Se pa zelo pomiri in uspava z dudo, poleg tega pa sem opazila, da je začel že prstke sesat in se bojim, da se ne navadi sesati palec.

Ima katera podobne izkušnje in kako ste to reševali.

Hvala in pozdravček.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kapljice in duda
7.8.2006 12:30:28   
smrček
Naš se sicer ni razvadil z kapljicami proti krčom, ampak z AD3. Sploh ni hotel zaspat, če mu nisem dala kaplice na dudouser posted image  včasih je pomagalo, če sem ga malo pogoljufala tako da je videl flaško od kaplic in da nekaj počnem z dudo, potem ko sem mu pa dala dudo v usta jo je slastno vlekel misleč, da so gori kaplice in da je sladka. Te razvade smo se potem hitro odvadili.

_____________________________

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kapljice in duda
7.8.2006 16:11:46   
natalia
kaj pa če daš v stekleničko vodo in jo nakapljaš na dudo?

lp

_____________________________

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kapljice in duda
7.8.2006 16:22:50   
pat
mal ga boš mogla okoli prenest, pa bo šlouser posted image
palec pa verjetno začenja sesat, ker lahko, da ga že malo srbijo dlesni - naša pupa je začela tu nekje sesat prste, potem celo rokico, potem pa vse kar ji je prišlo pod rokeuser posted image . zdaj je stara 7 mesecev in ima 6 zobkov, pa še vedno gre vse v ustauser posted image .

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?