|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rabljene oblekice?
19.8.2006 13:24:55   
anjaa
kupujete za svoje dojenčke nove oblekice, rabljene ( od znancev ali po internetnih straneh ) ali dobite mogoče podarjene? 
mi smo naši avi do zdaj kupovali vse novo, in zdaj ko je tiste čisto najmanjše pajacke prerastla izgledjo še vedno kot novi.

malo sem te dni razmišljala da bi mogoče kupila kaj tudi rabljeno, glede na to da dojenčki oblekic tako ali tako ne uničijo. po drugi strani pa babycenter, leclerc, interspar niti niso dragi.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rabljene oblekice?
19.8.2006 13:26:32   
rija
Jaz kupujem ne, razen nekaj stvari višjega cenovnega razreda preko ebaya, prodajam pa vse. Imam že kar eno stalno odjemalko, ki je z našimi oblačilci in seveda ceno izjemno zadovoljna.

(odgovor članu anjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: rabljene oblekice?
19.8.2006 13:32:13   
anjaa
kako pa je s poštnino preko ebay? če bi naročila npr. 5 kompletkov? se sploh splača?

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: rabljene oblekice?
19.8.2006 13:44:47   
Anonimen
Enkrat samo sem kupila novo in to še preden se je rodil,nekaj sem dobila podarjeno.
vedno pa sedaj kupujem rabljene preko interneta na različnih forumih

(odgovor članu anjaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: rabljene oblekice?
19.8.2006 13:55:23   
babylove
Naš ima vse novo.

(odgovor članu anjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: rabljene oblekice?
19.8.2006 14:25:41   
KIRA
ko sem "nabavljala" za mojo prvo punco, mi je ta najnujnejše kupla moja mami (cca. 20 jurjev), pol je pa že šlo. dokler nismo začeli dealt bajte. pol pa smo bli s financami tako na knap, da sem tle na RR eno prosla oblekce (ker jih je ponudila, češ da jih več ne rabi). to je blo prvič, da sem dobila kaj rabljenega - sposodit si nisem imela kje. noben od znancev ni imel majhnih otrok, prijateljice pa vse ZA mano. user posted image jaz pa (kolikor lahko) tud dajem oblekce naprej - v glavnem sestri, da ne rabi novega kupovat. ampak ima fantka, tako da ne vem koliko ne morem dat naprej....

(odgovor članu anjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: rabljene oblekice?
19.8.2006 15:38:32   
crci06
Jaz bom verjetno mogla vse kupit.
Nimam pa nič proti rabljenim zadevam, sploh npr. kakšne srednje rabljene, ki jih imaš lahko za doma... ker to mi je pa največji nesmisel kupit nove cunjice, da se ti pol frocek pred bajto na tleh igra. Vsi imamo kotičke, za kjer so čist dobre tudi že (precej) rabljene cunje...

Skratka, podpiram izmenjave, še bolj pa podarjene stvari. Pa v končni fazi tudi kar kupiš od neznancev - saj itak vse opereš... Zakaj pa ne!

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: rabljene oblekice?
19.8.2006 15:52:32   
Gina
Za majhne otroke sem zelo veliko dobila. Pa tudi dala naprej. Sicer niso bile to neke krasne reči, veliko je bilo že ponošenega, kaj pa tudi ne, ampak mi je strašno prav prišlo. Za ta malega do danes ne vem če sem sploh kaj novega kupila - imela sem svojih, starih stvari polno, pa še ena frendica mi posoja od svojih dveh, brez veze bi bilo kaj kupovat. Za ta velika dva pa moram kaj. Sploh za fanta, ker večinoma dobim reči od dveh punc (od ene druge frendice), tako da...naša bejba ima veliko cunj, pa starih, bejbon pa v glavnem nove, pa malo njih.
Drugače pa ne vem, kakšno hecno vprašanje je to: ali naj kupim novo? Če imaš denar, kupiš novo, če ga nimaš, si poskusiš sposodit ali kupit rabljeno. Mene ni nič sram, da imajo otroci rabljene cunje. Saj nikjer ne piše, da so. Se mi pa zdi, da nekatere ne bi za nič na svetu dale otroka v rabljeno. To je pa njihov problem, kaj češ. Vseeno mi je.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: rabljene oblekice?
19.8.2006 16:12:49   
ribica.
Za našo skoraj 3 letnico dobimo skoraj vse podarjeno. Sama ji kupim le čevlje, pa tu in tam kaj "za gušt", pa še to vedno kupujem ko je v akciji. Pa kadar kaj res rabimo, seveda kupim.
Naš fant prav tako nosi te oblekice, razen kar je prav punčkasto smo dali na čakanje. KO bomo pa prenehali s produkcijo, bomo vse podarili.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: rabljene oblekice?
19.8.2006 17:48:08   
Anonimen
Večino oblek so nama posodili. In večina je bila še "kot novih".
Kupila sem nekaj novih najmanjših oblekic v velikosti 50, ker nam teh nihče ni posodil, ker se jih kar hitro preraste.

Sedaj kupujemo kaj za gušt, če mi je všeč, pa tiste kose oblek, ki jih med podarjenimi ni.
Sem dala pa te stvari tudi takoj naprej, da se nam doma ne kopičijo.

(odgovor članu anjaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
19.8.2006 17:54:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: rabljene oblekice?
19.8.2006 21:54:36   
LORELAJ
Jaz kupujem dosti rabljenih oblek tukaj na forumu. Mene osebno ne moti, mi pride prav ker malo privarčujem na ta račun. Doslej s kupljenim še nisem bila razočarana, vse je bilo zelo dobro  ohranjeno in če ne bi povedala da je z druge roke ne bi nobeden vedel, ker so se vsakokrat čudili da to sploh počnem.

Zakaj pa ne? Če bi mogla vse novo kupit bi bankrotirala z mojo plača in pri dveh majhnih pupah, ki vse hitro prerasteta.

(odgovor članu anjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: rabljene oblekice?
19.8.2006 21:59:33   
KIRA
IZVIRNO SPOROČILO: LORELAJ
Zakaj pa ne? Če bi mogla vse novo kupit bi bankrotirala z mojo plača in pri dveh majhnih pupah, ki vse hitro prerasteta.



ja to pa to. mlajša je hvalabogu herbala po tavečji. sej njo nič ne zanima, če je cotke večja že pred njo nosila. če je kaj res fuč in ponošeno po 2 puncah, pač roma v smeti, kar je pa še uporabno, pa smo spravli, če nismo dali naprej.user posted image

tavečji pa kolkor se da kupujem na razprodajah - že za naslednjo sezono, ker je tako pocen. pa tud rast se ji je ustavla - ne rase več tako hitro (sedaj je 2 leti). tako da ni problem mal za naprej kupit pa zato lepo in poceni. te razprodaje so res zlata vredne, sam hiter moraš bit. pa včasih babica (tašča) tud kak preblisk dobi in kaj kupi. ponavadi vsaj 4 številke preveliko, ampak se znajdem  in stvari skrajšam (tako zasilno, da se pol dajo spet nazaj nardit), ali pa pas vkup vzamem, pa gre..

< Sporočilo je popravil KIRA -- 19.8.2006 22:00:16 >

(odgovor članu LORELAJ)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: rabljene oblekice?
19.8.2006 23:20:11   
sjug
Držim se načela, da morajo stvari krožiti, tudi cunjice. Večinoma dobim od prijateljic, znank in babic - za oba. Enako kot pri Ribici tudi pri nas naš mali nosi oblačila od ta starejše, razen kar je zelo punčkastega. Ko prerasteta, dam naprej. Kupujem pa čevlje, copate in spodnje perilo. Čeprav mislim, da bo naš user posted image nosil kar hčerine cicibanove čeveljčke. So skoraj kot novi in nič pošvedrani. Če bomo imeli še kakšno bebiko, bom cunjice že dobila nazaj, pa še od koga, me sploh ne skrbi. Včasih pa moarm kupit kakšno reč, ker so tko fletne. Takrat običajno ne gledam na ceno. Če mi je res všeč, jo vzamem. 

_____________________________

Never Ever Give Up!

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: rabljene oblekice?
19.8.2006 23:30:37   
anjaa
no saj ravno zato se splača kupovat rabljeno ker dojenčki oblekic ne uničijo in raztrgajo. saj pride kakšen flekec ki se neda odstranit, ampak to ni pogosto. se pa, posebej če imaš malo oblekic in te večkrat, kar hitro sperejo ... zgubijo tisto svojo lepo barvo in oblikico user posted image  


(odgovor članu sjug)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?