|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Cicibanovi čevlji
29.8.2006 11:15:39   
Beti S
Tisti ki kupujete cicibanove čevlje. Zanima me do katere starosti ste jih kupovali? Res da so kvalitetni sam cena je tudi visoka. Naša je stara 2 l in 8 m pa sem razmišljala da ji ne bi več kupovala od cicibana.
Kje v LJ pa imajo veliko izbire in po zmirni ceni? Drugače nisem iz Lj, gremo pa včasih v BTC po nakupih.



_____________________________

Lp Beti
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Cicibanovi čevlji
29.8.2006 11:36:52   
bambolina
Moj je pa tolk star kot tvoja punčka - 2l in 8m in sem mu že za poleti kupila Fisher Price čevlje pa jim prav nič ne manjka. Imajo tudi usnje notri le da opetnik ni bil ojačan. Mi je rekla ena prodajalka, da naj bi imeli otroci čeveljčke z ojačanim opetnikom tam nekje do starosti dveh let. Torej, Fisher price dobiš v Massu pa tudi en kup drugih firm. Zdaj imajo v Massu ravno znižanje...jaz sem mojemu kupila dvoje čevlje za 10.000 pa so ravno tako usnjeni....se splača mal pogledat...pa v City parku je ena trgovina zraven Palmersa, nasproti H&M in imajo tudi dobre čevlje, so pa malo dražji (CAT, Yellocab;...), ampak zadnič so imeli tudi 40% znižanje (mogoče je pa še?),....pa Humanic imaš tudi v City Parku (imajo tudi za otroke čevlje),...pa gotovo še kje....samo da se zdaj niti ne spomnem. Upam, da sem kaj pomagala?

(odgovor članu Beti S)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Cicibanovi čevlji
29.8.2006 11:45:05   
Mina1
No, mo smo tudi najprej kupovali CICIBAN, ampak res za prve korake in tako.
Kasneje pa NIKE; Addidas, CAT, sandali recimo CHICCO.

Čevelj naj bo skratka kvaliteten, stabilen, da diha, da ni plastičen...

_____________________________

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Beti S)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Cicibanovi čevlji
30.8.2006 11:01:39   
laluna
Meni je zadnjič ortoped na pregledu ko sem bila z malim  povedal, da se otroška noga še najbolj oblikuje do 3.leta starosti in naj še naprej fant nosi kvalitetne, ortopedske čevlje (Ciciban) in ne drugih, manj kvalitenih, pa da naj hodi čimveč bos po "grobem" terenu. Po tretjem letu pa imamo spet kontrolo. Lep pozdrav.

(odgovor članu Beti S)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?