|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   driska
5.9.2006 11:53:04   
pearl
Moja še ne 8 t stara pupa ima že dobrih 10 dni drisko. Peljali smo jo že 2 x k pediatru, prvič je ukinil AD3 kapljice, drugič pa jo je še pregledal in je rekel, da po barvi blata sodeč je vse OK, da pa če ne bo v redu, bo dal v preiskavo blato in napravil alergološke teste. Ukinila sem že vse živo s prehrane. Se pa samo dojiva. Deklica lepo napreduje in je živahna. Pokaka se 4-5 na dan in ne po vsakem dojenju. Danes greva nazaj k pediatru.
Je imela še katera takšen problem?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: driska
5.9.2006 14:25:50   
dix
8 t je nekje 2 mes... tej pa itak še samo kakajo, jejo in spijo.  In kakajo tekoče, jaz še nisem videla novorojenčka kakat trde klobase. Taki kakajo ponavadi tako mehko, da če imaš srečo in stojiš pri goli roti te lahk popošpricne user posted image

Meni se zdi da to ni nič narobe če kaka 4-5x na dan. Če je mora tudi kakat, a ne?

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: driska
5.9.2006 23:20:21   
KODA
Pri našem so pri starosti 10 dni odkrili alergijo na mleko.Začelo pa se je z hudo drisko,ko sva prišla iz porodnišnice.Dobesedno rumena voda,mu je šla iz ritke.To pa je spremljala huda lakota.Nikakor ga nisem mogla nahraniti.Pa koža mu je postala marmorirana.Dobesedno je šlo vse čez njega.Takoj sem pogruntala,da tukaj nekaj ne štima in sem ga takoj odpeljala k pediatru,od tam pa direkt na neonatalni oddelek pediatrije.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: driska
8.9.2006 8:18:15   
pearl
Pediater je vzel vzorec blata za preiskavo. Ugotovil je prisotnost maščob, sicer minimalnih v blatu, zato naju je napotil na pediatrijo.
Tam so pregledali kri, blato. Na pogled se jim je prvič zdelo  z malo sluzi, potem pa je bilo blato v redu, tako kot bi naj bilo od dojenega otročička. Opravili so še ostale krvne preiskave in je bila krvna slika dobra. Blato so posredovali še v posebni laboratorij za pregled kakšnega virusa ali infekcije. Na te izvide še čakamo. Tako, da smo zdaj zaenkrat pomirjeni, ker deklica lepo napreduje, ima tek, in ni po vsakem hranjenju pokakana.
KODA se je tvoj otročiček redil in ali sta se dojila?

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: driska
8.9.2006 10:01:12   
tincci
Pearl, moja je tudi kakala velikokrat na dan, ko je bila samo dojena, in to vedno tekoče. Driske ni imela, driska je zame rumena voda, o kateri govori Koda. To ima pa zdaj občasno, ko se kaj prekršimo pri dieti.

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: driska
10.9.2006 1:49:49   
KODA
V teh dneh,ko smo bili doma,od prihoda iz porodnišnice,mu je teža tudi upadla,namesto narastla.Sva se dojila,pa tudi dodajali smo,ker je bil otrok nenormalno lačen.Že v porodnišnici so se sestre čudile,kako je lahko tako "nenormalno lačen" in so mi ga okronale za "požeruščka".
V porodnišnici se je začelo z nenehno lakoto.Doma pa še driska.






< Sporočilo je popravil KODA -- 10.9.2006 1:56:37 >


_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?